(P) Treninguri de vis: Cum să-ți îmbraci copilul cu stil

Ca părinte, investești constant în garderoba celor mici. Fiindcă prichindeii cresc iar gama de articole vestimentare pentru ei este atât de diversă, probabil te întrebi care sunt cele mai bune haine, pe care să nu cheltuiești sume uriașe de bani.

Din arsenalul de obiecte vestimentare esențiale pentru copii face parte și treningul, un set esențial pentru fetițele și băiețeii activi. Ține cont de următoarele sfaturi și alege treningurile de vis pentru cei mici, astfel încât să obții ținute stilate și comode!

Alege treninguri din materiale de calitate

Unul dintre cele mai importante criterii în alegerea unui trening de calitate pentru copii este materialul. Copiii sunt activi zi de azi, așa că un trening sport îi ajută să se miște în voie în parc, în curte sau în vacanță. Pe lângă faptul că un trening de calitate îi face pe copii să se simtă comod, nu trebuie să uiți că pielea lor este mai sensibilă decât cea a adulților. Din acest motiv, prichindeii au nevoie de materiale de calitate, care să nu-i irite. Cele mai potrivit material este bumbacul plăcut la atingere, indicat oricare ar fi vârsta copiilor.

Pentru a te asigura că alegi treninguri pentru copii de calitate, nu uita să verifici și etichetele. Astfel, îți vei da seama care este materialul din care sunt confecționate. Se recomandă treningurile din bumbac, însă la fel de prietenoase cu pielea copiilor sunt și treningurile din lână. Pe cât posibil, încearcă să eviți treningurile confecționate în întregime din poliester, acril sau nylon, care pot să irite pielea din cauza substanțelor din compoziție.

Optează pentru treninguri lejere pentru copii

Ești în căutarea unor treninguri pentru copii? Oricare ar fi vârsta celor mici, optează pentru modele lejere, care să nu-i strângă atunci când se joacă sau aleargă. Copiii au nevoie de articole confortabile, lejere și practice, așa că merită să lași deoparte treningurile mulate, colanții sau bluzele incomode.

Renunță la treningurile supra accesorizate

Factorul estetic joacă un rol important chiar și pentru cei mici, însă nu trebuie să alegi treninguri cu detalii inutile sau chiar periculoase pentru sănătatea celor mici. Pentru a îndepărta riscul ca cei mici să se accidenteze, nu pune accent pe modelele de treninguri cu ștrasuri, franjuri, paiete sau numeroase fermoare.

În schimb, ține cont de preferințele copiilor atunci când vine vorba despre alegerea treningului ideal. Există șansa ca prichindeii să nu fie încântați de un trening negru, deși părinților le place fiindcă se murdărește mai greu. Optează pentru culoarea lor preferată sau pentru treninguri cu design animat, astfel încât copiii să le poarte cu drag.

Cumpără treninguri în funcție de rezistența la purtare

La fel de importantă este și rezistența la purtare atunci când ai în plan să achiziționezi haine sport pentru copii, precum treningul. Fiindcă cei mici sunt neastâmpărați, aleargă sau cad, le trebuie haine care să reziste timp îndelungat.

Se recomandă treningurile din materiale rezistente, care suportă spălări repetate. Țesăturile sintetice se pot degrada încă de la prima spălare sau folosire intensă.

Achiziționează treninguri în funcție de anotimp

Din fericire, există atâtea modele de treninguri, încât nu ai cum să nu găsești ceva potrivit pentru copii. Ia în calcul variantele subțiri și comode de vară, compuse din pantaloni scurți și tricou, în timp ce în sezonul rece, poți opta pentru treninguri groase, cu hanorac și pantaloni lungi.

Pentru a completa o ținută casual sau sport, copiii au nevoie și de încălțări sport adecvate. Găsești teniși sau adidași cu șiret, capse sau arici, în care copiii să se simtă confortabil pe tot parcursul zilei.

Sursa foto: hainedevis.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Moda de pici