(P) Tu ce fel de cercei din aur alegi pentru bebelușul tău? Iată recomandările noastre de la Chic Bijoux!

Când vine vorba despre bebeluși, alegerea fiecărui lucru, oricât de mic ar fi, este încărcată de emoție. Primul costumaș, prima pereche de șosete, prima jucărie, prima suzetă, prima pereche de cercei… Toate acestea îți vor rămâne cu siguranță în suflet și îți vei aminti cu drag de ele peste mulți ani. Dintre toate, alegerea cerceilor este cu siguranță foarte emoționantă, deoarece reprezintă mai mult decât bijiuterii. Dacă ai o fetiță, îți recomandăm să alegi o pereche de cercei din aur pentru bebelusi de la Chic Bijoux, iar în continuare îți vom prezenta câțiva dintre preferații noștri! 

Dacă îți dorești cercei cu dimensiuni foarte mici, confortabili și care să arate superb în urechiușele delicate ale bebelușului tău, îți recomandăm această pereche de Cercei copii/bebe – Model inima – Aur Galben 14K – Inchizatoare sigură și confortabilă cu filet. Pe lângă aspectul deosebit, trebuie să menționăm și simbolistica inimii. Acești cercei vor reprezenta iubirea infinită a părinților pentru bebeluș și după ce nu vor mai putea fi purtați, vor rămâne ca bijuterii de familie, păstrați la loc de cinste și dăruiți următorului copil. Cerceii sunt foarte delicați și se montează ușor. 

Un alt simbol foarte căutat când vine vorba despre bijuterii în general și despre cercei în particular este trifoiul cu patru foi. Acesta este considerat simbolul norocului și tot mai mulți părinți își doresc ca bebelușii să se bucure de o bijuterie considerată protectoare. Cerceii au dimensiunea de 7×7 mm și sunt ideali pentru a fi purtați atât de bebeluși, dar și de către copii, până când hotărăsc singuri că doresc o altă pereche. Datorită sistemului de închidere al cerceilor, mai exact datorită formei rotunde a închizătorii, nu există riscul ca bebelușii să se înțepe. 

Din ce în ce mai populari sunt și cerceii cu model simplu, personalizabili. În acest sens, îți recomandăm aceasta pereche de Cercei copii/bebe – Model banut personalizat – Aur Galben 14K – Inchizatoare sigură și confortabilă cu filet. Așa cum poți observa, sunt simpli, dar atât de eleganți, încât se vor potrivi cu siguranță la orice ocazie și indiferent de vârstă. Cerceii pot fi personalizați cu inițialele copilului (dacă are două prenume, poți opta pentru inițiala lor). Au dimensiunea de 6×6 mm și sunt realizați din aur de 14 K. 

Fiecare copil are nevoie de magie în viața lui, indiferent dacă vorba despre zâne, prinți și prințese sau animale imaginare deosebite, așa cum sunt unicornii. Cu siguranță, fiecare fetiță își va dori la un moment dat un unicorn de pluș, însă noi îți recomandăm să o încurajezi să păstreze magia mai aproape de suflet, cu ajutorul acestor Cercei copii/bebe – Model unicorn – Aur Galben 14K – Inchizatoare sigură și confortabilă cu filet. 

Ultima pereche de cercei pe care ți-o prezentăm astăzi este nu doar frumoasă, ci și practică, deoarece va învăța bebelușul să iubească și să respecte natura. Acești Cercei copii/bebe – Model albinuta – Aur Galben 14K – Inchizatoare sigura si confortabila cu filet sunt ideali pentru a învăța copilul cât de importante sunt albinele în viața noastră și de ce trebuie să le protejăm cu orice preț! 

În încheiere, sperăm că ți-au plăcut aceste perechi de cercei și că vei alege una dintre ele pentru copilul tău! 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Moda de pici