(P) Uită de vergeturi cu uleiul de la Klorane și bucură-te doar de clipele frumoase ale sarcinii

Ești pe cale să devii mămică. Este, poate, cea mai frumoasă perioadă din viața ta. Trăiești minunea de a-ți purta copilul în pântece. Este un sentiment unic pe care doar tu îl trăiești la adevărata lui intensitate. Dar, odată cu asta, simți și schimbările prin care trece corupul tău de la o săptămână la alta.

Printre cele mai comune semne vizibile ale sarcinii se numără vergeturile. Pentru ca acestea să nu lase o amprentă inestetică asupra corpului tău îți recomandăm să eviți apariția lor cu uleiul pentru prevenirea vergeturilor de la Klorane. Acesta este util și în ameliorarea lor dacă au apucat deja să-și facă apariția.

Acest produs conține uleiuri de șofrănel și luminița nopții (bogate în Omega 6) – ce hranesc și hidratează   ulei de camelină (bogat în Omega 3) – ce potențează corectarea vergeturilor nou apărute.

Datorită acestor ingrediente, uleiul pentru prevenirea și corectarea vergeturilor de la Klorane regenerează și restructurează în profunzime țesuturile, le redă elasticitatea și le hidratează intens.

Potrivit unui studiu clinic realizat pe 50 de femei însărcinate, 89% dintre ele au fost mulțumite de eficacitatea preventivă, 98% dintre participante la studiu au observat reducerea vergeturilor, iar 94% dintre cele care au folosit produsul au declarat că acesta calmează senzația de mâncărime a pielii.

Uleiul pentru prevenirea și corectarea vergeturilor de la Klorane este un produs sigur ce poate fi folosit încă din primul trimestru de sarcină și chiar în perioada alăptării, având o formulă ce conține 98% ingrediente naturale.

Deși corpul tău trece prin numeroase schimbări în perioada sarcinii tu trebuie să păstrezi doar amintirile frumoase ale acestei perioade deosebite, iar vergeturile nu se numără printre ele. Uită de această problemă cu uleiul pentru prevenirea și corectarea vergeturilor de la Klorane.

Descoperă și alte produse Klorane în farmacii și împrietenește-te cu noi pe Facebook. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Ingrijire