(P) Un moment de regăsire numai pentru tine cu noua gamă Tesori d’Oriente THAI SPA

Relaxează-ți simțurile și restabilește echilibrul între corp, minte și spirit, cu noua gamă Tesori dOriente THAI SPA. Lasă-te purtată de aromele exotice care îți redau esența stării de bine și îți oferă un moment numai pentru tine. 

Thai Spa, parfumul care cucerește

Cu note feminine și încărcate de mister, parfumul Tesori dOriente Thai Spa cucerește simțurile și te energizează, pentru ca tu să te simți zen în orice moment al zilei.

Delicat, surprinzător și sofisticat, parfumul Tesori dOriente Thai Spa te învăluie în arome fresh, cu note florale, delicate, dar în același timp, atât de revigorante.

SPA thailandez la tine acasă

Pornește într-o excursie într-un SPA thailandez fabulos chiar la tine acasă, cu noua gamă Tesori dOriente THAI SPA. Îmbogățită cu extract revigorant de Hibiscus și ulei Tamanu cu proprietăți calmante îți oferă o experiență de relaxare totală și de restabilire a echilibrului interior.

O călătorie de frumusețe și armonie, pe care o resimți direct pe pielea ta, cu noua gamă Tesori dOriente THAI SPA îți regăsești starea de bine. Gelul de duș Thai Spa are o textură delicată, care îți învăluie pielea în arome hipnotizante și o lasă fină și mătăsoasă la atingere.

Crema de baie Thai Spa îți răsfață pielea cu aromele exotice Tesori dOriente și transformă fiecare experiență la duș într-un moment de neuitat. Cu o textură bogată, catifelează pielea și îi oferă un parfum unic, inconfundabil.

Extractul de Hibiscus și uleiul de Tamam revitalizază, hidratează și curăță pielea delicat, lăsând-o netedă, catifelată, cu o strălucire naturală.
Câștigă o pauză exotică în Thailanda

Tesori dOriente THAI SPA te trimite într-o pauză binemeritată în Thailanda! În perioada 01.09 – 31.10.2019 achiziționează oricare două produse Tesori dOriente și înscrie bonul fiscal online pe www.castigaopzauzaexotica.ro sau prin SMS la 1846 cu textul PAUZA urmat de numărul bonului fiscal și ai șansa de a fi desemnat câștigătorul premiilor campaniei Tesori dOriente Descoperă noua gamă Thai Spa și câștigă o pauză exotică'. Poți câștiga city break-uri în România cu pachete SPA incluse, seturi de relaxare și masaj sau chiar marele premiu, o excursie în Thailanda.

Descoperă aromele senzuale și revigorante ale noii game Tesori dOriente THAI SPA!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse