(P) Unde vă puteți confecționa cele mai tari rochii de nunta din Bucuresti?

Fie că ești nașă, soacră, domnișoară de onoare, invitată la o nuntă, dacă vrei să scapi de neplăcerea de a căuta zile întregi o rochie care să ți se potrivească doar parțial sau să rămâi frustrată că acea rochie care ți-a plăcut atât de mult nu este măsura ta, alege o rochie pe comandă de la Croitorie Picasso. Aici ai posibilitatea să-ți alegi singură modelul care îți place, care să îți vină perfect și care să te facă să te bucuri că vei purta una dintre cele mai tari rochii de nunta din Bucuresti.

Există foarte multe motive pentru care să preferi o rochie ralizată la un atelier de croitorie, care dispune și de unul dintre cele mai apreciate magazine de țesături din București. În acest loc pot fi create rochii de nuntă perfecte, conform preferințelor și dorințelor tale. Acesta este unicul loc în care visele tale pot prinde realitate, doarece găsești tot ce ai nevoie pentru confecționarea unei rochii originale, unice, de creație. Pentru a-ți duce misiunea la bun sfârșit poți apela și la sfaturile   designer-ului de aici. Având experiență internațională și dispunând de o multitudine de materiale din ultimele colecții ale caselor de modă italiene, puteți realiza împreună o rochie cu totul ieșită din comun.

Croitorie Picasso este deja un un brand cunoscut pentru cei care au tangență cu domeniul. Înființată în 1992, firma a reușit să-și consolideze o poziție binemeritată pe piața țesăturilor originale și pe cea a realizării de ținute de creație de excepție. La aceast atelier vei găsi întotdeuna tot ce ai nevoie pentru a te bucura de  cele mai frumoase și cele mai reușite piese vestimentare originale. 

Fie că îți dorești o ținută de nașă, fie una de socară, fie vrei să creezi ceva original pentru domnișoarele tale de onoare, fie pur și simplu vrei doar să ai o rochie de nuntă specială, aici vei găsi și sfaturile necesare pentru a face cea mai bună alegere și priceperea pentru a confecționa ținuta pe care ți-o dorești atât de mult. Atelierul este cunoscut pentru originalitatea și calitatea ținutelor pe care le realizează, pentru creația de haine de lux și pentru posibilitatea de a avea acces la materiale unicat .

Deviza croitoriei este ca orice clientă care îi trece pragul să obțină în final ținuta pe care și-o dorește. Aceasta trebuie să fie perfect adaptată gusturilor și preferințelor celei care o poartă. În plus, tot ce se folosește pentru realizarea produsului trebuie să fie cât mai special și de cea mai bună calitate.

Ce rochii pot fi realizate la atelierul de Croitorie Picasso?

La acest atelier poate fi creată exact acea rochie la care visezi. Dacă vrei cu totul ceva ieșit din comun aici poți să dai frâu liber imaginației. Fie că preferi un model clasic, unul extravagant sau unul retro, aici poți realiza rochia pe care ți-o doriești.

Iată care sunt cele mai frecvente tipuri de rochii care pot fi confecționate aici:

  • Rochii de nuntă cu dantelă

Dantela a fost, este și rămâne unul dintre elementele cele mai des utilizate pentru realizarea unei rochii de ocazie speciale. Posibilitatea de a o dubla cu mătase, voal, organza, satin o va pune în valoare și va contribui la crearea unei rochii unice, ce nu va trece neobservată. În varianta cu corset și cu volum în partea de jos, pană la genunchi, pe linia corpului, sirenă, o rochie cu dantelă va fi mereu la modă și frumoasă

  • Rochii de nuntă cu broderie aplicată

Recurgerea la broderie aplicată pentru o rochie de nuntă o va face să arate elegantă și cu personalitate. Oricât de discretă ar fi broderia, aceasta va da rochiei de seară o notă specială. 

  • Rochii de nuntă cu broderie manuală

Întotdeauna lucrul de mână conferă unei rochii o valoare care o face să fie cu mult peste orice altă alegere. Astfel de rochii sunt prețioase și ridică standardele unei rochi de nuntă sau de seară.

  • Rochii de nuntă Haute Couture

O rochie unică și de creație, realizată din cele mai speciale materiele și accesorizată în modul cel mai original este cea mai potrivită alegere pentru un eveniment inedit. Cu o astfel de vestimentație, cu certitudine nu vei trece neobservată și vei acapara multe priviri.

  • Rochii de nuntă din materiale deosebite și în culori speciale

O rochie de nuntă obligatoriu va fi realizată dint-o țesătură specială, precum mătase, voal, organza, satin, brocart etc. O rochie creată special pentru un eveniment deosebit este indicat să aibă întotdeauna o textură, o sclipire aparte și o culoare mai specială.

  • Rochii de nuntă creație personală

Dacă ai imaginație și ești pasionată de modă, acum este momentul să realizezi ceva care să te reprezinte. Fie că preferi creațiile cuminți și discrete, fie pe cele extravagante, iesite din tipare, o nuntă este ocazia ideală pentru a-ți afirma stilul artistic sau teatral.

Acestea sunt doar câteva dintre variantele posibile de rochii de nuntă pe care le poți realiza la acest atelier. Oricare ar fi alegerea, un lucru este garantat. Doar o rochie de nuntă de creație poate să fie și perfectă și originală. Pentu mai multe detalii accesează site-ul Croitoriepicasso.ro!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie