(P) Ziua Copilului se apropie: Iată cum vă puteți surprinde copiii

1 iunie, sărbătoarea tuturor copiilor, este ziua în care împreună cu familia, vă puteți bucura de o mică petrecere. Nu trebuie să fie nimic spectaculos, o idee de cadou și timpul petrecut împreună vor fi suficiente. Dacă încă nu știți ce să le oferiți copiilor în acest an, poate unul dintre sfaturile noastre vă va fi de folos.

Mâncare delicioasă și desert la final

Toți copiii adoră să guste. Le puteți pregăti o petrecere drăguță cu gustări și produse de patiserie preferate. Nu aveți timp să le pregătiți? Puteți apela la un serviciu de livrare a mâncării acasă. În loc să gătiți sau să faceți sandvișuri, puteți merge la grădina zoologică cu copiii, la locul de joacă sau să vă ocupați timpul cu alte distracții.

Ce jucărie să alegem? 

În special copiii mai mici preferă să primească jucării noi. Băieții se vor bucura de diferitele modele de mașinuțe. Cu cât au mai multe părți în mișcare și cu cât par mai realiste, cu atât sunt mai interesante. Fie că alegeți o mașinuță cu telecomandă, un elicopter, un avion, un camion sau chiar o mașină cu o rampă de ridicare a obiectelor grele, cu siguranță se vor bucura să se joace cu ele. Pentru micii sportivi, puteți cumpăra, de asemenea, o mașină de curse sau o pistă. Cu siguranță nu va trebui să așteptați mult timp pentru primele curse. Alăturați-vă lor și puteți să vă alegeți o mașinuță cu care să participați la cursă.

Fetele vor fi încântate de rochițe noi pentru păpuși, accesorii de bucătărie sau o jucărie de pluș nouă. La urma urmei, fetele petrec mai mult de o după-amiază îngrijind bebelușul lor de jucărie. Îi gătesc, îl schimbă și îl adorm. Un cadou potrivit este și un cărucior, în care îl vor lua la plimbare, un scaun auto sau o geantă pentru cărucior.

Încurajați-i să-și dezvolte creativitatea 

Copiii învață în mod constant lucruri noi prin joacă. Își dezvoltă creativitatea, gândirea logică și imaginația. Jocul susține, de asemenea, dezvoltarea abilităților motorii fine și adesea trebuie să-și antreneze răbdarea. O activitate populară este asamblarea seturilor de construcție, motiv pentru care aceste seturi sunt o idee excelentă pentru un cadou. Puteți construi prima clădire împreună.

Pontul nostru: Puteți cumpăra jucării, jocuri de societate, seturi de construcșie și alte jucării în magazinul online Elefant.ro. Nu uitați să utilizați coduri reducere Elefant la cumpărare, ceea ce vă va oferi posibilitatea de a economisi la produsele comandate.

Distracție pentru întreaga familie

Vă plac dupa-miezile plăcute de duminică în sânul familiei? Distrați-vă jucând jocuri de societate de Ziua Copilului. Puteți alege în funcție tipul jocului și de vârsta copilului. Pentru cei mici, sunt potrivite jocurile mai simple, fără a fi nevoie să numere. Cei mai mari vor încerca să vă învingă în jocurile de strategie și logică. Jocurile de societate vor aduce noi aventuri și zâmbete la masa de joc.

Pontul nostru: Dacă copii voștri sunt pasionați de citit, atunci cu siguranță o care interesantă va fi un cadou mai mult decât potrivit. Acum o puteți cumpăra mai avantajos folosind cod reducere Bookzone.

Ceva pentru timpul liber

Copiii aleargă tot timpul, sar … pur și simplu se mișcă foarte mult. Prin urmare o idee excelentă pentru un cadou ar fi articole sportive pentru timpul liber. Fie că este vorba de o trotinetă, bicicletă, skateboard, minge sau patine cu rotile, cu siguranță vor dori să le încerce imediat. De asemenea, puteți dărui îmbrăcăminte sport sau echipamente de protecție, cum ar fi o cască sau protecții. Micul sportiv va fi încântat să primească un rucsac nou, ochelari de ciclism sau o rachetă de tenis. Zilele de vară lângă apă vor fi mai plăcute cu o pereche de ochelari de înot, un set pentru scufundări sau aripioare. Aveți acasă un viitor muzician? Susțineți-i pasiunea și alegeți să-i oferiți instrumentul lui preferat drept cadou.

Deci, v-am inspirat? Atunci nu ezitați și mergeți la cumpărături! La urma urmei, Ziua Copilului este doar o dată pe an.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau