Pampers Active Baby, special proiectat pentru bebelusi

La cateva luni dupa nastere, bebelusii sunt gata sa descopere mediul inconjurator prin miscare.

Cat este ziua de lunga, micutul tau este foarte activ si se misca neincetat: se apleaca, se intinde sau se rasuceste dupa tot felul de lucruri. Iar tumba este activitatea lui preferata.

Pampers Active Baby cu forma anatomica, din material moale ca bumbacul, ofera micului explorator protectie maxima, in timp ce micutul tau se bucura din plin de libertatea de miscare.

Scutecul are benzi laterale flexibile, care se pot intinde pana la 10 cm, astfel incat indiferent de modul in care tanarul explorator se rostogoleste sau merge, scutecul va fi la fel de confortabil si de discret.

In plus, forma anatomica si materialul moale ca bumbacul ajuta la reducerea riscului de iritare a pielii lui delicate. Bebelusul e liber sa se zbenguie in voie.

Pentru ca stim ca miscarile copiilor se modifica pe masura ce acestia cresc, avem cate un scutec conceput pentru fiecare etapa de dezvoltare.

Un produs cu forma anatomica, din material moale ca bumbacul, care asigura protectie maxima si libertate de miscare pentru fiecare nazdravan explorator. Astfel, micutul este liber sa zburde, iar mama, linistita, il va adimira in voie.

Un micut liber sa se miste si o mamica linistita formeaza echipa perfecta de exploratori!
Puteti sa plecati in sfarsit in excursia pe care o doreati, sa mergeti sa culegeti florile din gradina bunicii, sa iesiti la picnic sau, de ce nu, sa faceti exercitiile de aerobic impreuna!

Pentru mai multe informatii despre Pampers Active Baby, vizitati site-ul www.pampers.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati