Pampers lanseaza noul Pampers Premium Care, acum cu indicator de umezeala

Venirea pe lume a unui copil reprezinta un moment unic pentru fiecare femeie, plin de emotie si bucurie. In aceasta perioada, proaspata mamica isi doreste sa fie sustinuta si sa primeasca tot ajutorul de care are nevoie. Pampers stie ca a fi mama nu inseamna numai sentimente noi ÅŸi intense, ci si o responsabilitate uriasa.

Pentru a veni in ajutorul mamicilor, Pampers, recomandat de Societatea Romana de Pediatrie, a adaugat un indicator de umezeala gamei de scutece Pampers Premium Care.

Oferind o protectie de cinci stele pielii delicate a bebelusului, noul Premium Care este disponibil in varianta cu indicator de umezeala pentru marimile 1-3. Acesta isi schimba culoarea din galben in albastru atunci cand intra in contact cu umezeala din interiorul scutecului, reprezentand un instrument folositor pentru toate mamicile, ajuntandu-le pe acestea sa stie care este cel mai bun moment pentru a schimba scutecul celui mic.

Pampers a creat si dezvoltat indicatorul de umezeala impreuna cu personal specializat in pediatrie, ca urmare a intelegerii nevoilor proaspetilor parinti, carora le este dificila aflarea momentului in care cel mic a udat scutecul. Noul indicator de umezeala ajuta astfel mamicile, indicandu-le exact cand este cel mai bine sa inlocuiasca scutecul copilului.

Cele cinci beneficii ale protectiei de cinci stele de la Pampers Premium Care se refera la:

Ultra protectie impotriva umezelii – Datorita stratului din gel super-absorbant Dry Max, umezeala este retinuta in interior, departe de pielea bebelusului, care ramane astfel uscata si sanatoasa.

Ultra fixare: Pentru o fixare pe cat de sigura, pe atat de confortabila, noul Pampers Premium Care dispune de un sistem flexibil de prindere, disponibil pentru toate marimile, oferindu-i copilului libertate de miscare si protectie in acelasi timp.

Ultra ingrijire: Noul Premium Care are toate elementele necesare pentru a pastra pielea bebelusului uscata si curata: strat exterior ce lasa pielea sa respire si lotiune speciala din Aloe Vera cu efect hidratant si protector (marimile 1-5), precum si un sistem unic de absorbtie a scaunelor moi (marimile 1-3).

Ultra subtire: Noul Premium Care a fost creat cu ajutorul tehnologiei inovatoare Dry Max. Aceasta permite o distribuire optima a gelului super-absorbant din interior, astfel incat scutecul Premium Care sa fie cu pana la 20% mai subtire si mai confortabil, dar la fel de eficient in protejarea pielii bebelusului.

Ultra confort: Materialul moale ca bumbacul este placut la atingere, in timp ce stratul exterior, acum si mai catifelat, protejeaza cu delicatete zona acoperita de scutec.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri