Pampers Premium Care: cea mai bună îngrijire pentru o piele sănătoasă

Pielea, cel mai mare organ senzorial al micuțului, reprezintă fereastra bebelușului către lume'. Dar fiind delicată și sensibilă, are mereu nevoie de îngrijire și atenție specială, pentru a fi sănătoasă și receptivă la atingere. Având grijă de pielea bebelușului tău, nu numai că îi menții sănătatea, dar creezi în același timp multe oportunități de atingere, contribuind astfel la întărirea legăturii dintre tine și bebelușul tău.

Medicul pediatru Roxana Pușcă, expert Pampers,  sfătuiește: Pentru că bebelușii adoră să fie atinși, mângâiați, îmbrățișați, o bună modalitate de a le permite acestora să experimenteze diferite senzații prin intermediul pielii este și aceea de a-i lăsa în casă în scutecel, în condițiile unei temperaturi adecvate, care să permită acest lucru. Aproape toate mesajele pe care le primesc de la lumea înconjurătoare, nouă și neexplorată, le vor parveni la început prin piele, deoarece simțul tactil este primul simț care se dezvoltă. Experimentând tot felul de atingeri, bebelușii vor deveni din ce în ce mai curioși și mai curajoși, dobândind mai multă mobilitate și dezvoltând abilități motrice complexe.

În plus, contactul dintre pielea bebelușului și cea a mamei stimulează eliberarea oxitocinei (hormon prezent la nivelul creierului), care reduce nivelul hormonilor de stres, având efect calmant și contribuind la stabilirea unei relații cu celălalt. Micuții de toate vârstele resimt dragostea mamei prin intermediul atingerilor. Spre exemplu, în timpul masajului, atingerile delicate și afectuoase ajută la îmbunătărirea ritmului respirației, circulației, digestiei și metabolismului, contribuind la întărirea sistemului imunitar'.

Pentru ca puiul tău să beneficieze de cea mai bună îngrijire, scutecele Pampers Premium Care foto Pampers Premium Careajută pielea micuțului tău să respire. Oferind pielii o protecție de 5 stele, scutecele Pampers Premium Care sunt cele mai subțiri scutece super-absorbante de la Pampers, ce mențin uscată pielea celui mic până la 12 ore. Pe lângă tehnologia inovatoare ce permite pielii să respire, Pampers Premium Care vine (pentru mărimile 1-3) cu un sistem unic tip fagure, ce absoarbe atât umezeala, cât și scaunele moi. Pielea atât de fragilă a bebeluşului se va simţi bine în materialul moale ca bumbacul, plăcut la atingere, în timp ce benzile laterale elastice se potrivesc perfect în jurul burticii, permițându-i micuţului să se mişte în voie.

Utilizarea scutecelor Pampers Premium Care alături de şerveţele umede Pampers Sensitive îi va da oricărei mămici oportunitatea de a-i oferi copilașului său protecţia şi îngrijirea pielii de care acesta are nevoie.

Pentru informații legate de dezvoltarea și îngrijirea micuțului tău, intră pe www.pampers.ro la secțiunea Întreabă experții. Medicul pediatru Roxana Pușcă și psihologul Cristiana Haica te așteaptă oricând cu sfaturi pentru tine și copilașul tău!

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri