Pampers si UNICEF au relansat campania „1 pachet = 1 vaccin”

La Teatrul „L.S. Bulandra' a avut loc relansarea campaniei „1 pachet = 1 vaccin', in care Pampers si UNICEF lupta pentru a elimina tetanosul neonatal si pentru a proteja astfel dreptul la viata al bebelusilor din intreaga lume.

Incepand cu 2008, campania „1 pachet = 1 vaccin' a fost sustinuta, in Romania, de mamici din intreaga tara. Incepand cu acest an, Romania si-a unit fortele cu restul tarilor si, impreuna, au decis sa continue lupta impotriva tetanosului neonatal pana in 2012, cand se estimeaza ca aceasta boala va fi eliminata la nivel global.

Anul trecut, cu ajutorul romanilor, Pampers a donat catre UNICEF 2.166.119 de vaccinuri. In 2010, Pampers si UNICEF continua sa lupte umar la umar alaturi de mamicile din intreaga tara, in acest an sub semnul muzicii.

In 2010, Andreea Marin Banica, Ambasadorul campaniei Pampers UNICEF, are alaturi de ea sustinatorii campaniei de anul trecut, dar si noii sustinatori din lumea muzicala. Printre acestia, Stefan Banica Jr. Interpreteaza, alaturi de sotia sa, cantecul pentru viata al campaniei, Un copil'.

Sunt bucuroasa ca sotul meu s-a alaturat campaniei Pampers UNICEF, ma simt bine sa am sprijinul lui pentru ca este tata, in primul rand, dar mai ales pentru ca e implicat ca artist si compozitor, creand o varianta speciala a unui cantec de leagan minunat si, dealtfel, foarte cunoscut, de Johannes Brahms (Lullaby) si scriind versuri foarte sensibile pentru aceasta melodie.

Pentru mine, e o frumoasa ocazie aceea de a-l canta impreuna, mai ales pentru ca nu fac asta zi de zi. Sper ca, si cu ajutorul muzicii de aceasta data, sa facem o treaba la fel de buna precum cea de anul trecut.'

 

Prin campania „1 pachet = 1 vaccin”, mamicile pot fi alaturi de Pampers si UNICEF, luptand impotriva tetanosului neonatal. La fiecare pachet de scutece sau de servetele umede cu insemnele campaniei cumparat, Pampers doneaza catre UNICEF banii necesari unui vaccin pentru a salva viata unui micut, pentru a inlocui suferinta cu zambetul.

Si pentru ca inimile se deschid sub puterea muzicii, Pampers si UNICEF invita mamiclie din intreaga tara sa se alature noilor sustinatori, Stefan Banica jr., Andra, Nicola, Analia Selis, Anca Turcasiu, Nico, Chris Simion, sa cante intr-o singura voce, alaturi de acestia, Cantecul pentru viata, pentru a readuce zambetul in sufletul copiilor si parintilor mai putini norocosi ca noi.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri