Pampers® si UNICEF lanseaza cea de a treia editie a campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

Bucuresti, 19 ianuarie 2011 Pampers® si UNICEF isi unesc din nou fortele in campania „1 pachet = 1 vaccin', aflata la cea de a treia editie in Romania.

Pampers® si UNICEF dau startul oficial al campaniei, in incinta Bibliotecii Academiei Romane, intr-un eveniment gazduit de Aurelian Temisan si Monica Davidescu – sustinatori ai campaniei.

Impreuna cu Pampers® si UNICEF, parintii din Romania pot da o sansa la viata celor afectati de tetanosul matern si neonatal si le pot oferi copiilor din toata lumea, printr-un gest simplu, cea mai buna ingrijire. Iubirea si grija oferite celor mici sunt cele care ii ajuta sa isi urmeze visul.

Elevii Colegiului de Arte „Dinu Lipatti' s-au alaturat si ei campaniei si in cadrul evenimentului de lansare vor sustineun concert cu lucrari celebre din repertoriul muzicii clasice.

La eveniment au participat Anca Turcasiu, Bianca Brad, Wilmark, Rita Muresan, Mihaela Cernea, Nico, mama ambasadoare Tanta Nedelcu si psihologul Cristiana Haica. Acestia s-au alaturat eforturilor Pampers® si UNICEF de a schimba, printr-un simplu gest, destinul a milioane de mame si copii din intreaga lume.

In prezent, la nivel global sunt 170 milioane de femei si copii care au nevoie de ajutorul si bunavointa noastra. Copii si mame din 40 de tari aflate in curs de dezvoltare sunt expusi zilnic riscului de a se imbolnavi de tetanos, multi dintre cei afectati de aceasta maladie traind in zone greu accesibile, lipsite de serviciile medicale de baza.

Pana acum, sustinatori din intreaga lume ai campaniei initiate de catre Pampers® si UNICEF, 1 pachet = 1 vaccin', au reusit, printr-un singur gest, sa schimbe vietile a 100 de milioane de oameni.

In Romania, campania a facut posibila donarea sumei necesare achizitionarii a 4,6 milioane de vaccinuri, prin bunavointa si generozitatea parintilor din toata tara. Pampers® si UNICEF le multumesc acestora si ii invita sa fie alaturi de ei in efortul de a contribui la salvarea celor care inca au nevoie de ajutor.

Ca si in anii trecuti in Romania, in 2011 parintii au posibilitatea de a se alatura campaniei Pampers® -UNICEF. Pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede cumparate in perioada Ianuarie – Februarie de catre familiile din Romania, Pampers® va dona catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin anti-tetanos.

In plus, Pampers® va dona si anul acesta maternitatilor din patru orase, mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers®, oferindu-le copiilor conditii cat mai bune inca din primele clipe de viata.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri