Pansamente de la Urgo pentru tratarea basicilor

Urgo a dezvoltat in colaborare cu profesionistii din domeniul sanatatii pansamentele hidrocoloidale, care ofera solutii practice si eficiente in tratarea basicilor produse de incaltaminte. Cu Urgo ai doua solutii: pansamentele impotriva basicilor pentru oras si pentru cand faci sport.

Pansamentul asigura calmarea imediata a durerii actionand ca o a doua piele. Pentru procesul eficient de vindecare, pansamentele Urgo permit formarea unui mediu umed, ce incurajeaza vindecarea mai mult decat mediile uscate (temperatura si conditiile de umiditate fiind ideale).

Tehnologia hidrocoloidala a pansamentelor Urgo permite ramanerea acestora in pozitie pana la trei zile. Nu este necesar sa-l indepartezi, se va desprinde singur atunci cand basica se va vindeca. Pentru ca actioneaza ca un aparator impotriva atacurilor din afara, invelisul dintr-un pansament Urgo este impermeabil, dar capabil sa respire.

Cu pansamentele Urgo poti purta orice tip de pantof. Sunt perfect transparente si invizibile pe orice culoare a pielii. Create ergonomic, se potrivesc perfect pe forma zonelor pe care sunt aplicate si sunt deosebit de confortabile.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati