Papusile Anne Geddes au ajuns si in Romania

Papusile Anne Geddes, inspirate din creatiile celebrei fotografe cu acelasi nume, se gasesc acum in toate hipermarketurile din tara si in lanturile de benzinarii.

In activitatea sa de peste 25 de ani, Anne Geddes s-a dedicat fotografierii bebelusilor in ipostaze care surprind naturaletea si fragilitatea acestora.

Cartile sale au fost publicate in 83 de tari si s-au vandut in peste 18 milioane de exemplare iar calendarele au avut si ele vanzari de peste 13 milioane de exemplare.

In completarea activitatii sale, Anne Geddes a lansat o colectie de papusi care s-au bucurat de acelasi succes international ca toate creatiile sale.

In Romania, papusile Anne Geddes sunt sunt distribuite exclusiv prin Nicoro Trading, importator al brandurilor Bruder, Faro, Maisto si Bburago.

Jucariile Anne Geddes pot fi cumparate din lanturile de distributie cash&carry, reteaua DIVERTA, magazine de jucarii si din benzinarii.

Mamicile care vor sa-si alinte copiii cu cele mai originale papusi vor avea la dispozitie, din aceasta vara, un site dedicat Anne Geddes in limba romana, unde vor gasi toate colectiile disponibile in Romania.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri