Păreri Pefoc – aflăm de la specialiști ce este soba tip șemineu și care sunt cele mai apreciate modele de pe piață

În acest articol vom afla de la specialiști ce este soba tip șemineu și care sunt cele mai apreciate modele de pe piață. În căutarea unei atmosfere inedite și a căldurii naturale a lemnelor de foc, tot mai mulți clienți au ales să se pregătească pentru iernile geroase, apelând la acest tip de încălzire cu design exclusivist. Cu acest gând în minte, ne-am propus să cerem o părere avizată și să vedem ce spun specialiștii despre care sunt cele mai bune sobe șemineu. 

Așadar, în rândurile următoare, îți prezentăm una dintre cele mai populare modele de sobe rustice pe lemne, împreună cu caracteristicile tehnice și particularitățile acestora pentru ca tu să fii perfect informat înainte de a te hotărî să achiziționezi pentru căminul tău un astfel de produs.

Deosebit de fiabile, sobele pe lemne din stocul profesioniștilor PEFOC – firmă sibiană recunoscută pentru calitatea produselor și serviciilor dedicate universului termic premium – beneficiază de un design minimalist, se comportă și funcționează ca un semineu pe lemne obișnuit, dar aspectul este unul inedit ce punctează major la rusticitate și durabilitate în timp, grație materialelor de înaltă calitate din care acestea sunt fabricate.

Soba BK este o sobă prevăzută, tot așa, cu modele cu cahle din teracotă, ce oferă o vizibilitate amplă asupra flăcării, fiind modele tradiționale de sobe pe lemne, ideale pentru case cu design clasic, rustic sau chiar modern, cabane la munte sau case de vacanță. Soba de teracotă BK – 8kw este căptușită la interior cu un material special, denumit șamotă, pentru a menține sticla cât mai curată în timpul arderii. 

Soba poate fi racordată la admisia de aer din exterior pentru a nu consuma oxigenul din casă și pentru a asigura o tragere mai bună. Extrem de eficientă, fiind capabilă să încălzească cu ușurință o încăpere medie din punct de vedere al suprafeței, acest model de sobă rustică este disponibilă în două nuanțe: negru și alb, potrivindu-se de minune oricărui stil de locuință, indiferent că vorbim despre o poveste arhitecturală în stil clasic, vintage sau chiar modern.

Dacă te-ai decis, dar nu ești hotărât ce model de sobă ți se potrivește, accesează site-ul oficial www.pefoc.ro unde poți găsi aproape orice produs, începând de la sobe rustice ori moderne, șeminee pe lemne, șeminee pe gaz, termoșeminee pe peleți sau șeminee electrice, și până la modele unice de grătare confecționate din ceramică specială de tip kamado.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial