Păreri Pefoc: Cum îți poți transforma locuința într-un loc pe care să-l numești cu adevărat “acasă”?

Fiecare dintre noi caută să își amenajeze locuința în așa fel încât, aceasta să urmărească îndeaproape, stilul și personalitatea fiecăruia în parte. În acest sens, am întrebat specialiștii în materie de soluții de încălzire neconvențională de la Pefoc, cum putem să conferim spațiului în care locuim alături de familie, acea senzatie specială de acasă'?

Fără prea multe ezitări, am primit răspunsul că una dintre cele mai potrivite, dar și utile modalități de a înnobila cu adevărat o locuință, se poate obține prin montajul de șeminee sau termoseminee pe lemne de calitate premium. Acestea sunt disponibile în showroom-ul central de la Sibiu sau în stocul partenerilor oficiali răspândiți pe întreg teritoriul țării. 

Așadar, un  șemineu, pe lângă rezolvarea sursei de căldură a locuinței, reușește să combine perfect eficiența, cu designul deosebit. Evident că expresia românească ieftin și bun' ar trebui să dispară din vocabularul nostru, mai ales dacă ne dorim un produs de calitate care să respecte anumite standarde de siguranță și confort. 

În funcție de scopul pentru care ne gândim la construcția unui șemineu, putem opta pentru eficiență, alegând un șemineu capabil să încălzească întreaga casă sau pentru design, caz în care vom vorbi despre un semineu electric incorporabil, cu rol decorativ, prevăzut să încălzească doar camera în care este amplasat.

De la Pefoc am aflat de asemenea că, un alt aspect esențial în planificarea construirii unui șemineu pe lemne este reprezentat de calitatea coșului profesional de fum. Iar dacă te întrebi de ce este atât de important, aceștia ne garantează că un șemineu cu un coș de fum improvizat nu va funcționa la adevăratul potențial, chiar dacă focarul este unul de ultimă generație.

Șemineul construit pentru randament trebuie gândit înainte de achiziționarea materialelor. Focarul – ce reprezintă piesa importantă pentru început – trebuie ales în funcție de suprafața de încălzit. Abia în momentul finalizărilor deciziilor luate din punct de vedere tehnic, putem trece la următoarea etapă, aceea în care se va stabili designul de șemineu. 

Mai departe, în funcție și de preferințele tale, un șemineu poate fi placat cu marmură sau piatră lipită cu un adeziv flexibil special, rezistent la temperaturi extreme. Tot ce înseamnă design și estetică ține de gusturile fiecăruia, singura limită fiind impusă de propria imaginație sau stilul locuinței tale. Nu e de mirare că la final, te vei putea bucura de atmosfera magică creată de un șemineu premium, dar la costuri corecte.

Dacă ai văzut în locurile vizitate de tine și ți-a atras atenția un model mai deosebit de șemineu, o sobă cu iz rustic sau poate un model inedit de șemineu pentru exterior, perfect pentru crearea atmosferei magice în aer liber, în grădina sau pe terasa locuinței tale, nu îți mai rămâne decât să accesezi magazinul on-line www.pefoc.ro. Meșteri sibieni propun o echipă de specialiștii impecabili pregătiți profesional, care îți vor sta la dispoziție cu o mulțime de idei și soluții concrete pentru ca și locuința ta să devină în sfârșit, acasă'!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial