Păreri Pefoc: De ce nu e bine să-ți construiești șemineul cu rude sau prieteni?

Foarte puține lucruri în viață se pot compara cu atmosfera și căldura specială, create de un șemineu tradițional sau de clasicele sobe pe lemne. Acest sentiment care crește în intensitate, mai ales în lunile lungi și înghețate de iarnă sau în zilele de toamnă târzie. Cu toate acestea, drumul până la șemineul mult visat oferă și o serie de provocări la care, prietenii noștri de la PEFOC, vor încerca să vină cu răspunsuri și recomandări bazate pe experiența lor de peste două decenii în domeniul comercializării și montajului soluțiilor din acest univers interesant al termicelor alternative.

Cu ajutorul meșterilor sibieni, ți-am pregătit în rândurile următoare, o serie de reguli pe care, dacă le urmezi cu strictețe, vei reuși să te bucuri de sobe și șeminee perfect funcționale,  ce vor livra cu adevărat, eficiență și siguranță în condițiile unui produs de calitate premium la prețuri corecte.

Spune un NU! hotărât tentației de a cumpăra materiale ieftine

Încurajați de expresiile tipic românești ieftin și bun' sau las că merge și așa!', suntem tentați să alegem variante la prețuri dubios de mici, așteptându-ne în același timp să obținem un șemineu perfect funcționabil. În schimb, specialiștii ne avertizează că acest scenariu nu ne va aduce nimic bun pe termen mediu și lung. Vei avea toate șansele să te confrunți frecvent cu probleme de funcționare a șemineului tău sau mai rău, să te trezești că trebuie să strici tot și să re-investești alți bani pentru refacerea completă a șemineului defect. 

În schimb, dacă vrei să te bucuri de magia unui șemineu la tine acasă, dar bugetul nu îți permite, Pefoc propune o serie întreagă de modele ieftine de semineu electric de perete care pot fi montate inclusiv în apartamentele de la bloc.

Rudele și prietenii nu-ți pot garanta o lucrare 100% sigură!

Din aceeași dorință de a economisi bani, apelăm uneori la rude, vecini sau prieteni pentru a ne da o mână de ajutor în fel și fel de situații. Trebuie totuși să ținem cont de faptul că, un specialist în șeminee nu este calificat degeaba în acest domeniu, oferind pe lângă serviciile sale și garanția unei lucrări care va rezista în timp. 

De la respectarea instrucțiunilor de montaj și până la asumarea etapelor complexe ale construcției întregului ansamblu, acesta va reuși să livreze un proiect de calitate, fără să-ți pună vreo clipă în pericol, siguranța familiei și integritatea căminului tău. Astfel, dacă îți dorești o sobă, un șemineu sau un coș de fum care să funcționeze în parametri optimi pentru vreme îndelungată, acționează responsabil și apelează doar la ajutor profesionist!

Caută consultanță de calitate 

Alegerea unui specialist care să îți ofere informații corecte și complete este o altă recomandare pentru construirea ideală a șemineului tău. O echipă de profesioniști va lua în considerare aspecte precum: suprafața care trebuie încălzită, scopul principal al construcției, designul dorit și toate acestea în limita bugetului pe care ești dispus să-l investești.

PEFOC este o companie cu sediul central la Sibiu, care îți stă la dispoziție cu o echipă competentă de specialiști și cu o gamă variată de șeminee, sobe, focare șemineu, coșuri de fum profesionale și multe alte produse și accesorii care fac parte din universul premium al soluțiilor de încălzire alternativă. 

Pe lângă oferta diversificată de produse, aceștia îți oferă și consultanță gratuită sau sfaturi personalizate în funcție de nevoile tale, ale familiei sau ale spațiului pe care urmează să-l încălzești. În plus, șemineele, sobele sau coșurile de fum achiziționate din magazinul online www.pefoc.ro sunt livrate gratuit în orice colț al țării și în maximum 2 zile lucrătore de la confirmarea comenzii!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial