Păreri PEFOC – meșterii sibieni ne prezintă topul cu cele mai bune focare pentru construcția unui șemineu spectaculos și călduros

După o zi lungă la muncă, meriți să te refugiezi în confortul unui șemineu deosebit. Tocmai de aceea, unul dintre cele mai înțelepte sfaturi primite de la specialiștii în materie de soluții de încălzire alternativă de la Pefoc, este să acordăm atenția cuvenită și asupra tipului de focar semineu. Indiferent dacă le vom folosi pentru construcția unui șemineu pe lemne, un șemineu pe gaz sau șemineu pe peleți, trebuie să ținem cont și de calitatea materialelor din care vor fi confecționate aestea.  

Așadar, în rândurile care urmează va vom prezenta sumar topul cu cele mai bune focare pentru construcția unui șemineu spectaculos și călduros, disponibile în oferta meșterilor sibieni cu peste douăzeci de ani de experiență și tradiție pe piața de specialitate din țară. 

Focarul Z120

Începem cu acest model preferat de către clienți datorită combinației dintre prețul competitiv și arderea curată pe care o dezvoltă. O mare parte a clienților care aleg acest model, provine din recomandările meseriașilor care au dat mereu un feedback pozitiv în legătură cu fiabilitatea acestui produs. Focarul cel mai căutat este acela în variantă standard (cu sticlă în față), fiind disponibil și în varianta cu 2 laturi din sticlă, bucurându-se de aceleași specificații și funcționalități superioare.

Focarul șamotat J60 

J60 este un model de focar șamotat de tip casetă cu dimensiuni reduse, care poate fi folosit ca un focar standard de șemineu sau ca o incintă inserată, ce poate fi introdusă la interiorul șemineelor deschise, deja existente, fără a mai fi stricate și apoi refăcute. Este potrivit pentru clienții cu coșuri de fum pre-existente, de dimensiuni reduse, care doresc totuși amplasarea unui șemineu, fără a risca ieșirea fumului în încăperea unde este amplasat.

Focarul Ak 80 

Al 3-lea model din acest top este de asemenea un focar de tip casetă, plasat în partea superioară a preferințelor datorită echipării cu ventilator, a sticlei decorative și a unei deschideri mai mari (aprox. 10 cm) față de standardul Ak70, spre exemplu. Acest model prezintă 2 ventilatoare încorporate, termostat și dublă combustie. Incinta focarului și ușa din oțel refractar sunt de înaltă calitate, având o compoziție ridicată de carbon pentru o rezistență îndelungată temperaturi extreme. 

Focarul NBC 100 

Aceste modele fac parte din categoria focarelor cu 3 laturi din sticlă și, conform meșterilor Pefoc, a ajuns cu ușurință în topul preferințelor grație specificațiilor superioare, opțiunilor nenumărate, al designului de tip deco, al dimensiunilor generoase, dar și al prețului extrem de competitiv. Acest focar profită de un design inovativ, modern și spectaculos. Datorită deschiderii foarte largi, acesta poate încălzi suprafețe mari (de genul „open-space'). Procesul de ardere se desfășoară pe vatră (fără grătar), rezultând astfel, o ardere cât mai completă și fără reziduuri de cenușă semnificative. Energia termică obținută din lemnul de foc este astfel exploatată la maximum.

Acum pe final de sezon rece, produsele din gama termicelor premium beneficiază de oferte promoționale și reduceri de prețuri speciale. Așadar, dacă îți dorești ca și locuința ta să fie una primitoare, în care să te refugiezi în confortul pe care l-ai visat mereu, magazinul online www.pefoc.ro este locul perfect pentru căldura casei tale. 
De la diverse accesorii din universul fascinant al termicelor de calitate superioară, burlane sobă, cos de fum inox sau ceramic, modele rustice de sobe șemineu și până la șeminee moderne, șeminee clasice, șeminee electrice sau termosobe pe peleți, poți să alegi dintr-o ofertă completă indiferent de gusturile, posibilitățile financiare sau preferințele tale!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial