Parinte singur: Fiica sa, tratata ca o oaie neagra, pentru ca avea doar un tata acasa

Un tata singur, ce s-a mutat in Australia, a avut un mic soc cand a aflat motivul pentru care prietenele fiicei sale nu aveau permisiune sa ramana peste noapte in casa lui, alaturi de fiica sa.

Tatal s-a mutat impreuna cu fiica sa in Australia pentru a incepe o viata noua, avand custodie totala asupra fiicei sale.

Fetita s-a imprietenit rapid cu colegii de scoala si la scurt timp a inceput sa mearga la ei acasa, iar prietenii noi veneau la ea acasa. Insa niciodata noii prieteni nu ramaneau peste noapte, asa cum fiica lui ramanea la ceilalti acasa.

Motivul pentru care alti copii nu aveau voie sa ramana peste noapte

„Eram foarte suspect, ca tata singur. Fiica mea s-a imprietenit rapid si a inceput sa ramana noaptea pe la prieteni. Ma bucuram ca s-a integrat usor si ca s-a acomodat.
De cateva ori, m-a intrebat daca poate sa vina cu o prietena, care sa ramana peste noapte. I-am zis <>, insa niciodata nu s-a concretizat.”

In cele din urma, fiica barbatului si-a confruntat prietenele cu privire la motivul pentru care ezitau sa ramana peste noapte la ea acasa.

Raspunsul l-a infuriat pe tata, care s-a simtit discriminat si si-a simtit copila marginalizata: „nu raman la tine peste noapte, deoarece mama nu crede ca e o idee buna, ca tu ai doar un tata”.

„Sa fiu sincer, nu m-am simtit suparat sau insultat, m-am simtit furios. Ma tot gandeam <>.
Intalnisem acesti parinti fata in fata, dadusem noroc cu ei si i-am privit in ochi, si cu toate acestea ma vedeau ca pe vreun pradator sexual.”

Tatal vrea acum sa spuna tuturor ca este nedrept modul in care fiica lui a fost tratata ca o oaie neagra, doar pentru ca nu are o mama acasa.

„Ce diferenta face sexul unei persoane? Chiar am fost spalati pe creier. Sunt furios ca feminismul pune oamenii in diferite categorii, in functie de sexul lor, si nimeni nu obiecteaza.
Barbatii sunt malefici, femeile sunt bune, pur si simplu e fals. S-a zis si cu egalitatea.”

Tatal e deranjat si de un alt aspect al problemei:

„I-am plimbat cu masina ani de zile, stau toata ziua la mine in casa. Insa aparent, ma transform in ceva sinistru dupa caderea intunericului.
Prietene de-ale ei vin si stau prin casa chiar si cand ea nu e acasa, le place sa stea aici. Vin, stau si se uita la TV in timp ce eu gatesc.
Insa desi au crescut, tot nu li se permite sa petreaca noaptea aici, cu fiica mea.”

Sursa: kidspot.com.au


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie