Parinti adoptivi celebri

Adoptia face furori si la Hollywood, iar lista celebritatilor care au adoptat unul sau mai multi copii este extrem de lunga. Iata cateva exemple.

Michele Pfeiffer
De obicei, doi adulti se iubesc si dau nastere unui copil. In cazul lui Michele Pfeiffer, un copil a fost cel care a dat nastere unei relatii de dragoste.

In 1993, la scurt timp dupa ce depusese actele pentru adoptarea unei fetite, Michelle Pfeiffer avea sa-l intalneasca pe actualul ei sot, producatorul David E. Kelly.

In noiembrie 1993, cativa prieteni ai proaspatului cuplu au fost chemati la botezul Claudiei Rose, pentru a constata, ajungand la fata locului ca, de fapt, fusesera chemati la o nunta – botezul Claudiei a avut loc, ce-i drept, dar in a doua parte a zilei.

In 1997, Lawrence Booker i-a dat in judecata pe Michele si pe David, declarand ca el este tatal natural al Claudiei si le-a cerut 75.000 de dolari daune.

„Prezenta Claudiei a fost cea care ne-a legat mai mult pe mine si pe David – a marturist actrita recent; fara ea, probabil ca as fi stricat relatia mea cu David, care, in mod fericit, mi-a adus un al doilea copil.

Jack Henry, copilul biologic al actritei si al celui de-al doilea ei sot (de primul, Peter Horton, s-a despartit in 1988) s-a nascut in 1994. Michele si David au trecut prin momente grele in urma cu zece ani, cand au fost dati in judecata de catre un scenarist care pretindea ca este tatal natural al Claudiei.

Hugh Jackman
Actorul australian stie mai bine decat oricine cum este sa cresti fara parinti. Primii doi ani din viata i-a petrecut la bunici, iar de „cadoul pe care l-a primit cand a implinit opt ani nu-si aminteste cu placere: mama lui s-a intors atunci in Marea Britanie, lasandu-i pe cei cinci copii in grija tatalui.

Hugh, in schimb, nu sta niciodata despartit prea mult de copiii lui. Oscar Maximilian si Ava Eliot sunt invitati de onoare pe platourile de filmare, alaturi de sotia actorului, Deborra-Lee Furness, pe care Hugh a cunoscut-o in 1995.

„Nu am trait cu adevarat pana cand Oscar nu a venit in viata mea, spunea Hugh Jackman despre primul lui copil, adoptat in 2000.

Cuplul si-a regasit zambetul cu greu dupa ce Deborra a pierdut doua sarcini. „Au fost cele mai dificile perioade din viata noastra, a declarat Hugh, care a recunoscut ca si-au dorit atat de mult copii, incat au decis sa-i adopte.

Oscar a intrat in familie in mai 2000, imediat dupa ce s-a nascut. In 2005, Hugh si Deborra au cumparat si hainute roz. Ava Eliot, nascuta pe 10 iulie, a fost adoptata in aceeasi luna.

Anul trecut, pe platourile de filmare pentru „The Prestige, Hugh a cerut ajutor ca sa rezolve temele fiului sau – Oscar este deja in clasa I. „Baiatul meu are mai multe teme de facut decat aveam eu la 15 ani, glumeste Hugh, care isi ia foarte in serios responsabilitatile de tata.

Angelina Jolie
De cand a castigat Globul de Aur pentru rolul din „Girl Interrupted, Angelina Jolie s-a obisnuit sa fie pe primele pagini ale ziarelor.

Presa mondena a comentat aprins momentul cand actrita a adoptat un baietel cambodgian. Maddox, nascut in ianuarie 2001, a fost adoptat de actrita pe vremea cand era casatorita cu Billy Bob Thornton, si daca ar fi sa dam crezare presei, micutul a fost motiv de discordie intre sotii care, in final, au ajuns la divort in 2002.

Brad e atat de fericit ca a devenit tatic, incat ar vrea o intreaga echipa de fotbal. Angelina nu a fost incantata de conditia de femeie insarcinata, dar a declarat ca se gandesc sa mai adopte…

Angelina era pregatita sa fie mama, in timp ce Billy se saturase de rolul de tata dupa patru casnicii. In 2005, o micuta etiopiana intra in familia multiculturala a actritei.

Tena Adam a fost rebotezata Zahara Marley, de catre celebra ei mama adoptiva, si avea sa-si schimbe pentru a treia oara numele la scurt timp, dupa ce Brad Pitt i-a devenit si el tata adoptiv.

In 2007, cuplul a adoptat un alt baiat, din Vietnam, Pax Thien.

Noroc ca cei doi actori sunt obisnuiti cu numele lungi, ca altfel le-ar fi fost greu sa pronunte repede Siloh-Nouvel, nume pe care l-au ales pentru copilul lor biologic, nascut anul trecut.


Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii