Doi părinți, acuzați că și-au traumatizat copilul după ce acesta le-a mărturisit că este homosexual

Un adolescent în vârstă de 15 ani ar fi trecut prin trauma de neimaginat după ce și-a dezvăluit sexualitatea în fața părinților. Băiatul și părinți lui, în vârstă de 49 de ani, respective 43, locuiesc în regiunea Lazio, din Italia.

Timp de doi ani, părinții și-ar fi agresat fizic copilul pentru că a recunoscut că are o altă orientare sexuală. După ce a îndurat toate abuzurile, adolescentul și-a luat acum inima în dinți și a sesizat autoritățile judiciare, spunându-le că a fost bătut și abuzat psihic de părinți între 2017 – 2019. Băiatul a mărturisit că a fost dus părinți la mai multe biserici pentru a fi convins să-și schimbe orientarea. Acasă tatăl îl lovea cu pumnii, iar mama îl bătea cu o curea.

Citește și: Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, judecat și pentru vătămarea corporală a celeilalte fete

 Părinții au fost reținuți de poliție. Pe 7 septembrie va avea loc o audiere împotriva părinților. 

Părinții care au aflat de homosexualitatea copilului lor, nu au tolerat-o și l-au determinat să renunțe de la orientarea sa sexuală și să o respingă. Cu o multitudine de acțiuni violente, morale și fizice, și-au maltratat fiul. Singura intenție a fost de a leza integritatea morală și fizică a băiatului pentru a face imposibilă conviețuirea – a declarat procurorul, potrivit știridiaspora.ro.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri