Parintii adoptivi au lasat-o in spital cand au vazut cum arata

Christina Fischer a aflat ca este insarcinata, insa si-a dat seama rapid ca nu va putea avea grija de un al doilea copil, fiind intr-o situatie precara la acel moment. Femeia s-a decis sa dea copilul spre adoptie dupa nastere, insa cand cuplul a vazut copilul, cei doi s-au razgandit si au abandonat puiul de om in spital.

Parintii adoptivi au lasat-o in spital cand au vazut cum arata

Christina a realizat din timp ca nu se va putea ingriji de copilul pe care il purta, asa ca a decis sa contacteze o agentie de intermediere a adoptiilor.
Urma sa aiba o fetita, pe care o familie deja o dorea. Cuplul a ramas in contact cu femeia insarcinata pe tot parcursul sarcinii, iar analizele au iesit normale de fiecare data.

Parintii adoptivi au lasat-o in spital cand au vazut cum arata 2
Cand Abigail s-a nascut insa, nou-nascutul arata cu mult diferit fata de cum isi inchipuisera parintii adoptivi.
Fetita a fost diagnosticata cu sindromul Treacher Collins, o afectiune genetica rara ce ii modifica oasele si trasaturile fetei, ii poate cauza probleme respiratorii si oculare.

Cand mama adoptiva a vazut-o insa, femeia a plecat plangand si mama lui Abigail n-a mai auzit vreodata de ea.

 

Practic, familia care trebuia sa ii adopte fetita au abandonat-o din pricina modului in care arata.

Christina a privit aceasta intamplare ca pe un semn si s-a decis sa isi creasca copilul singura si sa ii ofere o viata cat mai buna posibil.

Dupa cate se poate vedea, mama a reusit sa isi creasca fetita mult mai bine decat ar fi putut vreodata sa ii ofere iubire parinteasca un cuplu ce a lasat un diagnostic sa ii impiedice sa devina parinti.

Parintii adoptivi au lasat-o in spital cand au vazut cum arata 4

Sursa articol: littlethings.com

Imagini: Facebook Christina Fisher

Recomandari
Unica.ro
Recomandari shopping
Glamour.ro
Mai multe din Bebelusul