Parintii au ales legumele si fructele pentru copii, la „Bucatareala in familie cu Irinuca”

La editia de Toamna a BABY EXPO 2011, Asociatia EMOVERE, sustinuta de Farmaciile Sensiblu, a invitat la „Bucatareala in familie cu Irinuca' peste 400 de copii si parinti, care au experimentat joaca in bucatarie cu legume si fructe, paine proaspata si alte alimente naturale potrivite dezvoltarii sanatoase a copiilor.

BABY EXPO
Alegand legumele proaspete din Gradina lui Andrei, merele aduse tocmai de la Valea Mare si painea cu maia oferitea din belsug de Irinuca, cei mici au invatat gustul bun al alimentelor sanatoase, neprelucrate excesiv iar parintii au gasit impreuna cu specialistii modalitati practice de a oferi celor mici aceste alternative sanatoase si in viata de zi cu zi.

Bucatareala in familie cu Irinuca' la BABY EXPO este locul unde mamici si copii afla cele mai noi si utile informatii despre modul in care intreaga familie poate trai sanatos.
Prietenii Irinucai, promotori ai alegerilor de viata sanatoasa Dr. Adriana Mihalas (Consilier nutritie cu formare in Micronutritie, Franta), Anca Bahrim (Farmacist Manager Sensiblu), specialistii Tartelier, Asociatia Secretul Evolutiei si prestigiosa doamna Dr.Ana Culcer au oferit parintilor informatii utile si validate stiintific despre:
– alimentatia sanatoasa la diverse varste;
– despre alegerile naturale in alimentatia sanatoasa a familiei;
– despre implicatiile unui mod de viata sanatos in dezvoltarea copiilor etc.

BABY EXPO BABY EXPO
BABY EXPO BABY EXPO

 

MAMI BUCATAR si IRINUCA, personajele simbol EMOVERE au gatit cu cei mici zi de zi retete pe gustul intregii familii si au oferit cadouri sanatoase de la Farmaciile Sensiblu, Bacania Veche, Valea Mare.

In fiecare zi de „bucatareala' alaturi de Irinuca' cei mici au experimentat contactul direct cu mancarea sanatoasa, s-au bucurat de joaca si au invatat alaturi de parinti ca distractia in bucatarie este o alternativa sanatoasa de petrecere a timpului in familie.

Sponsor principal – Farmaciile Sensiblu
Parteneri: Valea Mare, Bacania Veche, Gradina lui Andrei, TARTELIER, Asociatia Secretul Evolutiei, BABY, Avantaje, ITSY BITSY


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri