Participa si tu la Gala Femeia Anului 2012!

Organizat de revista Avantaje, impreuna cu Avon Campania Respectului si hotelul Marriott, acest eveniment se afla acum la cea de-a XV-a editie. Participa si tu la Femeia Anului 2012 si propune-o pe cea care merita aprecierea ta!

Asa cum v-am obisnuit in editiile anterioare, evenimentul promoveaza valori precum: responsabilitate sociala, caritate, implicare, daruire, profesionalism si succes pe termen lung.

In acelasi spirit, evenimentul de anul acesta va fi centrat pe conceptul de respect pentru femei – respect pentru valorile feminitatii si pentru tot ceea ce femeia aduce umanitatii.

In cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Femeia Anului 2012, care va avea loc pe 26 februarie 2013, la hotelul Marriott, Avantaje si Avon vor oferi premii de excelenta in domeniile: Implicare si Responsabilitate Sociala, Stiinta, Excelenta in Jurnalism Social, Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii, Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului, Ambasador al Artei Romanesti, Apararea si Promovarea Valorilor Familiei si a Persoanelor Defavorizate, Initiativa in Sprijinul Semenilor, Proiecte de prevenire a violentei asupra femeilor.

Te invitam sa propui o doamna care sa merite premiul de Initiativa in Sprijinul Semenilor. Nu trebuie sa fie o celebritate! Ea poate fi o femeie de succes din orasul tau, care s-a remarcat prin merite deosebite in domeniul social, lucrand pentru un camin de batrani sau de copii, intr-un ONG care se ocupa de femeile si copiii victime ale violentei, de pacienti cu boli terminale, de cainii strazii sau de ecologie.

Citeste mai departe pe Avantaje.ro
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si moda