Pasca traditionala cu branza dulce si stafide de la Boromir

Boromir a pregatit cu ocazia Sarbatorilor Pascale, pe langa editia speciala de cozonaci, si Pasca Boromir, cu traditionala umplutura de branza dulce si stafide, preparata dupa o reteta de casa cu drojdii naturale.

Pasca traditionala cu branza dulce si stafide de la BoromirPasca traditionala de la Boromir este disponibila incepand cu 4 aprilie in marile retele comerciale din intreaga tara, precum Cora, Real Billa, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Selgros, Rewe (XXL si Penny), Profi. Pasca poate fi gasita la rafturi intr-un ambalaj din carton de tip cadou, de culoare rosie, la un gramaj de 650 g.

Pasca cu branza dulce si stafide vine in completarea colectiei de cozonaci festivi tip cadou, din care mai fac parte Gama Boromir Clasic (cu umpluturi de ciocolata, crema de nuci, nuca si cacao, respectiv nuca si stafide), Cozonacul de Acasa (cu nuci, stafide si bucati de portocale), Gama Prestige (cu umpluturi de nuca, cirese si ciocolata) si Pasca Boromir deja prezenta la raft (cu umpluturi de ciocolata cu rom, tiramisu si lamaie).

Cozonacii si pasca de la Boromir sunt produse cu ajutorul unor procedee si echipamente moderne, dar care pastreaza caracterul traditional al procesului, pentru ca fiecare cozonac si pasca sa aduca spiritul si bucuria specifice sarbatorilor pascale. Savoarea si aroma lor sunt date atat de calitatea ingredientelor cat si de timpul dedicat prepararii.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati