Pasionat de matematică? „Mari idei ale matematicii”, o colecție de nelipsit din biblioteca ta

'Mari idei ale matematicii' este noua colecție lansată pe colecții.libertatea ce conține 40 de cărți care reunesc conceptele și teoriile cheie ale disciplinei, prezentate pentru prima dată în urma secvenței istorice în care au apărut. Este o colecție creată de o echipă prestigioasă de matematicieni, ce conține subiecte grozave despre matematică! Nu rata niciun număr din 'Mari idei ale matematicii', în fiecare luni.

Dacă te numeri printre cei pentru care pasiunea pentru matematică se împletește cu cea pentru citit, atunci colecția  'Mari idei ale matematicii' este perfectă pentru tine. Acum ai la dispoziție o întreagă colecție care să-ți safisfacă plăcerea de a lectura și învăța noi concepte și teorii ale matematicii, pusă la dispoziție de colecții.libertatea, începând din 6 septembrie: 'Mari idei ale matematicii'!

Incursiune în fascinanta lume a conceptelor și a teoriilor din matematică

De la apariția numerelor și până la teoria haosului și a completitudinii, fiecare nou concept și teoria matematică ne-au permis lărgirea orizontului cunoștințelor și găsirea unor aplicații cu ajutorul cărora să rezolvăm probleme practice. Galileo Galilei spunea foarte frumos că: 'Universul este scris cu ajutorul caracterelor matematice'. Dezvoltarea matematicii nu a fost întâmplătoare și nici aleatorie. Fiecare nouă descoperire a fost construită pe cele anterioare. De aceea, pentru a înțelege și a te bucura de marile creații ale matematicii, este esențial să urmezi firul istoriei sale. Colecția 'Mari idei ale matematicii' exact așa a fost gândită și creată.

Avantajele de a avea cunoștințe de matematică

Matematica este o materie cheie pentru dezvoltarea gândirii și a logicii. Contribuie la promovarea gândirii analitice, a agilității mentale și la stimularea curiozității. Mulți asociază matematica cu probleme dificile de rezolvat și cunoștințe abstracte pe care consideră că nu le vor aplica în viața lor de adult. Cu toate acestea, matematica este prezentă în viața noastră de zi cu zi, de la calcularea timpului destinat unei activități, până la estimarea unui preț sau socotirea veniturilor.

Așadar, avantajele de a ști matematică sunt multiple, iar aprofundarea acesteia nu poate decât să-ți îmbunătățească memoria și cunoștințele. Cărțile din colecția 'Mari idei ale matematicii' de pe colecții.libertatea  vin în întâmpinarea ta și-ți oferă timp de 40 de ediții o oportunitate unică de a descoperi totul despre marile subiecte ale matematicii!

O colecție specială, cu oferte de nerefuzat

Prima ediție –Secțiunea de Aur, din 'Mari idei ale matematicii', va costa doar 9,99 RON și o poți achiziționa începând cu 6 septembrie online pe colectii.libertatea, dar și de la toate chioșcurile de ziare din țară. Restul edițiilor le vei putea cumpăra în fiecare zi de luni a săptămânii, la prețul de 29,99 RON, atât pe colecții.libertatea, cât și la chioșcurile de ziare!

Nu rata precomanda!

Atenție! Poate fi achiziționată exclusiv pe shop colecții.libertatea precomanda pentru această colecție de excepție despre matematică 'Mari idei ale matematicii' ce va include edițiile: 1 – Secțiunea de aur, 2 – Infinitul, 3 – În culisele big data, 4 – Paradoxuri și axiome și 5 – Matematica hazardului, la prețul de 119,96 RON, prima ediție fiind gratuită doar la achiziționarea pachetului de precomandă.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura