Paste cu piure de legume de la Barilla

Indragitele paste Barilla Piccolini sunt acum si in varianta cu 25% piure de legume proaspete.

Paste cu piure de legume de la BarillaAstfel si micutii mofturosi, care nu agreeaza legumele, ajung sa beneficieze de substante nutritive importante. Si nu oricum, ci chiar distrandu-se, pentru ca noile paste Piccolini nu sunt doar mici, pe masura lor, ci si vesel colorate in culorile proaspete si naturale ale legumelor!

In trei variante, pentru micii si marii gurmanzi, noile paste Barilla Piccolini cu piure de legume sunt o incantare pentru iubitorii de paste, fie ei mici sau mari si sunt disponibile in urmatoarele variante:

  • Mini Penne Rigate cu dovlecel si spanac
  • Mini Farfalle cu dovleac si morcovi
  • Mini Pipe Rigate cu rosii si morcovi

Barilla Piccolini mini farfale – paste mici, in forma de future, cu piure de morcov si dovleac, legume ce le confera o delicate culoare galben pal -fluturasi colorati in fiecare farfuriuta!

Barilla Penne Rigate Piccolini Mini – Paste cu piure de spanac si dovlecel, ce imprima o culoare sanatoasa de verde proaspat de gradina.

Barilla Piccolini mini Pipe Rigate – placere enorma in miniatura, cu rosu vivace de la tomate si morcovi.

Mini-pastele Barilla Piccolini sunt pregatite cu legume proaspete, 100% naturale, bogate in vitamine, cu 25% piure fin de legume, fara aditivi si fara coloranti artificiali. Sunt prezente pe toate rafturile hymermarketurilor si supermarketurilor .

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati