(P) Păstrează aerul din casă întotdeauna sănătos, folosind un umidificator de aer

Venirea sezonului rece te provoacă la schimbări.

 

Pregăteşti hainele groase pentru tine şi cei dragi, înlocuieşti produsele destinate îngrijirii pielii cu cele care te protejează de frig şi te asiguri că radiatoarele şi caloriferele sunt perfect funcţionale.

 

Acestea din urmă încălzesc aerul din casă, dar îl și usucă totodată. Aerul fără suficientă umiditate determină epuizarea fluidelor din organism prin transpirație şi duce la deshidratare.

Pielea este prima care suferă din cauza aerului uscat. Peste 60% din corpul uman este alcătuit din apă, iar aerul uscat absoarbe apa din piele, păr şi mucoasă, provocând iritaţii, mâncărimi şi uscăciune. Vaporii Nanocloud pătrund în celule într-un mod delicat şi redau aspectul sănăos şi plin de vitalitate al pielii, buzelor şi părului.

Deasemenea, funcţia de autocurăţire a sistemului respirator este afectată de aerul uscat, fapt care contribuie la declanşarea infecţiilor sistemului respirator şi la agravarea problemelor specifice pentru cei care suferă de alergii şi astm. Viruşii se dezvoltă mai repede într-un mediu uscat.

Nu în ultimul rând, respirarea aerului cu un conţinut scăzut de umiditate face ca transferul de oxigen în sistemul circulator să fie mai dificilă, provocând astfel stări de oboseală, irascibilitate, vertij şi lipsă de concentrare.

Pentru a te ajuta să ai grijă de aerul pe care îl respiri, Philips a creat umidificatoarele cu tehnologia NanoCloud, de ultimă generaţie, care păstrează nivelul ideal de umiditate în aer, între 40% şi 60%, îmbogăţindu-l cu molecule de apă pură.

Tehnologia NanoCloud

Tehnologia Philips NanoCloud utilizează un proces natural de menţinere a nivelului optim de umiditate în interior, nu emite praf alb sau picături de apă în cameră şi eliberează cu 99% mai puţine bacterii decât umidificatoarele clasice.

 

Philips umidificator 2

Sistemul de evaporare avansat cu tehnologia NanoCloud funcționeaza în trei paşi:

Pasul 1: filtrul de tip fagure al umidificatorului, proiectat pentru a optimiza absorbţia şi distribuţia apei, captează particulele mari (cum ar fi părul oamenilor/animalelor și praful), atunci când extrage aerul uscat.

Pasul 2: sistemul de evaporare umidifică aerul adăugând molecule de apă fără bacterii sau calcar.

Pasul 3: aerul sănătos este evacuat din umidificator la o viteză constantă, ceea ce oferă un aer umed, sănătos și confortabil, fără să se formeze ceaţă în casă.

Setări inteligente pentru un plus de siguranţă

Blocarea de protecţie pentru aer sănătos. Atunci când rezervorul de apă este gol și trebuie să fie umplut, blocarea de protecţie pentru aer sănătos oprește umidificatorul, iar indicatoarele luminoase de culoare roșie te anunţă că umidificatorul s-a oprit.

Viteză de umidificare dublă. Ai posibilitatea de a alege între umidificarea silenţioasă și standard pentru a permite o flexibilitate maximă.

Rezervor de apă ușor de umplut. Există 2 modalităţi de a umple rezervorul de apă: poţi aduce apa într-un vas și umple rezervorul în locul în care se află, după îndepărtarea capacului superior al rezervorului, sau poţi duce rezervorul direct la robinet.

 

Philips umidificator

Gama de umidificatoare Philips cu tehnologia NanoCloud conţine două modele. Ambele beneficiază de setări inteligente şi specificaţii tehnice superioare precum: capacitate de umidificare de 200 ml/h, timp de funcţionare de 8 ore, capacitate a rezervorului de 2 l şi nivel redus de zgomot. Modelul premium vine în plus cu modul de umiditate automat care utilizează senzorul digital pentru a monitoriza constant umiditatea aerului și va porni și opri umidificatorul ori de câte ori este necesar, asigurându-se că umiditatea este în permanenţă la nivelul corespunzător şi cu un cronometru uşor de setat.

Puteţi achiziţiona umidificatoarele de aer Philips cu tehnologia NanoCloud de la distribuitorii autorizaţi la pretul recomandat de 573 lei pentru modelul HU4803/01 şi 406 lei pentru modelul HU4801/01.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie