Pavel Bartoș – cum se descurcă în rolul de tătic

Pe cât de poznaş e Pavel Bartoş (38 de ani) la „Românii au talent, pe atât de cuminte e acasă, unde actorul le lasă să facă legea pe soţia sa, Anca (35 de ani), şi pe cele două fiice ale lor, Eva (9 ani) şi Rita (4 ani). Bartoş visează la un concediu alături de Smiley, colegul lui de prezentare a show-ului difuzat de PRO TV în fiecare vineri, de la 20.30. Însă el e conştient că acest lucru se va întâmpla doar cu o condiţie: ca Smiley să se însoare şi să aibă copii.

Ai copii cuminţi sau năzdrăvani şi agitaţi, ca tine?
Copiii ideali: cuminţi în societate, iar acasă pur şi simplu mă cuminţesc ei pe mine.

În ce situaţii jenante te-au pus în public? Ce au dat ei din casă?
Eram odată cu Eva la o emisiune, şi noi am vrut să prezentăm o situaţie idilică, iar ea a zis: „A, nu e aşa, e aşa.

Ce replici de-ale fetelor tale te-au lăsat mască?
Când pe Eva a întrebat-o cineva ce speră să-i aducă barza, ea a spus: „Nu, nu vine barza, ci Dumnezeu face o minune!.
Rita, de ziua mea, mi-a făcut cadou un desen în care erau două persoane şi mi-a spus că acela mic de înălţime sunt eu. Am întrebat de ce sunt mic, iar ea mi-a zis că sunt eu la bătrâneţe, iar ea va avea grijă de mine.
Când Rita era mai mică, stăteam acasă în faţa televizorului şi a început un serial în care jucam şi eu, la care ea mă întreabă: „Tati, eşti şi aici, şi acolo… unde eşti de fapt?.
Există şi clasicele „Tati, te iubesc, eşti cel mai bun tătic din lume, care mă topesc.

Povesteşte-ne o amintire de familie, haioasă…
Eram la Oceanograf, în Valencia (Spania), împreună cu toată familia. Când am intrat în camera cu rechini şi îi vedeam prin tavanul de sticlă cum trec pe deasupra capului meu, aveam inima destul de strânsă. Fetele mele erau mult mai curajoase, încercau să îmi explice că nu am de ce să îmi fac griji. Ba mai mult, Rita îmi spune la un moment dat: „Tati, aici sunt foarte mulţi oameni mai înalţi decât tine şi o să-i mănânce pe ei primii!.

Care e cel mai greu lucru pentru Pavel Bartoş tăticul?
Când ajung mult prea târziu acasă, iar ele dorm şi nu mai pot sta cu ele. Cu toate astea, intru în camera lor şi le spun „Noapte bună.

Ce le găteşti fetelor şi le şi place?
Ce ţine de mine… lapte cu cereale! Anca e însă o bucătăreasă desăvârşită şi a făcut un progres nemaipomenit: de la cartofi prăjiţi şi ochiuri la mâncăruri demne de „MasterChef. Găteşte extraordinar şi sănătos… uneori prea sănătos.

Cum te vei purta cu primul pretendent/iubit al fiecăreia dintre fete?
Nu vreau să mă gândesc de pe acum. Mai lăsaţi-mi câţiva ani.

Ce talente au fetele tale?
La vârsta la care sunt, talentele artistice ies în evidenţă, dar mă bucur că au şi aptitudini sportive. Eva este fan pian, dans şi schi, iar Rita – pictură şi înot.

[imagebrowser id=23]

 

Citește continuarea interviului aici

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii