Penelope Cruz – cu burtica la plimbare

Nu mai e mult până al doilea copil al cuplului Penelope Cruz – Javier Bardem se va naște – dacă e să ne luăm după fotografiile suprinse ieri de paparazzi. În ciuda sarcinii foarte avansate a actriței, Penelope și Javier știu să se distreze. Fotografii i-au suprins ieșind de la teatru, în Madrid.

Penelope, care a confirmat că este din nou însărcinată în februarie, nu a pus foarte multe kilograme. Cuplul mai are un băiețel, Leo, în vârstă de 2 ani.

Penelope și Javier formează un cuplu de când au lucrat împreună pentru Vicky, Cristina, Barcelona, în 2007. Actorii s-au căsătorit în iulie 2010 în casa unui prieten din Bahama, iar 6 luni mai târziu, în ianuarie 2011, Leonardo s-a născut (la Cedars Sinai Hospital, în Los Angeles).

'Din prima secundă de când ești mamă simți atât de multă dragoste. Este o experiență care te transformă radical și într-o secundă. Natura este foarte înțeleaptă și îți lasă timp 9 luni să te pregătești, dar atunci când vezi fețișoara copilului tău ești transformată pentru totdeauna' – spunea Penelope despre experiența de a deveni mamă, pe care va avea ocazia să o repete în curând.
Vezi imagini cu Penelope, 'foarte' însărcinată:

foto: Hepta

[imagebrowser id=70]


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii