Pentru 1 iunie: despre AtelierBebe și cele mai drăgălașe hăinuțe pentru botez

AtelierBebe este brandul Ralucai si al Mihaelei, 2 arhitecte cu drag de copii.

Raluca – arhitect cu pregatire in psihologie, este in special partea rationala si administrativa a afacerii. Task-urile ei sunt in principal administrative, insa se ocupa si de conceptul si pictura hainutelor. Picteaza cu grija si mult drag vaporase, floricele, stumfuleti si multe orice altceva si-ar putea dori un copilas.

Mihaela – arhitect si tanara mamica, cu pregatire anterioara in arte plastice este designerul principal la accesorizarea hainutelor si accesoriilor. Are o atingere magica in ceea ce priveste pregatirea hainutelor si o sensibilitate artistica personala care se resimte in tot ceea ce face.

Le puteti admira toate produsele aici:

 

Atelier Bebe a pornit simplu prin incercarea de a aduce designul si dragostea pentru frumos in viata copiilor nostri.

Venind din mediul arhitecturii, am simtit nevoia sa ne concentram asupra designului de obiect care sa infrumuseteze viata copiilor. Probabil ca idea a venit si dintr-o lipsa, resimtita din ce in ce mai acut, pentru acest tip de produse pe piata din Romania.

 

Atelier Bebe reprezinta dragostea noastra pentru copii, ei fiind inima afacerii noastre.

Conceptele sunt integral marca Atelier Bebe si sunt studiate intai cu mare grija in echipa pentru ca rezultatul final sa fie cat mai deosebit si elegant. Ne dorim mereu sa pastram un accent sic si elegant determinat prin calitatea materialelor, croieli si finetea accesorizarii.

 

Magazinul Atelier Bebe de pe Breslo a fost o etapa esentiala in dezvoltarea noastra ca brand.

Platforma in sine promoveaza produse de design cu un accent clar pe creativitate si artizanat. Ne-a ajutat in procesul nostru de crestere fiind o etapa esentiala a evolutiei noastre ca si linie si design. In general clientii Breslo sunt putin mai speciali, ei fiind pregatiti sa gaseasca lucruri diferite decat cele gasite in comertul de masa si fiind foarte dornici de o comunicare cu designerii pentru ca produsul sa fie exact cel asteptat. Va invitam pe toti in magazinul nostru online.

 

Sustinem ideea că un produs handmade este mai chic si personal decat unul realizat de serie.

Incercam sa oferim micutilor nostrii clienti produse originale, vesele, cu personalitate, care ies in evidenta, hainute care spun povesti.

In prezent avem doua linii clare: prima de ocazie, cuprinde hainute elegante realizate din materiale pretioasa si accesorizate manual pentru un efect final special si cea de-a doua continand hainute de zi, vesele colorate care sa lumineze universul colorat al copiilor care le vor purta.

 

Cele mai vandute hainute ale noastre sunt rochitele de botez.

Clientii nostri sunt in general de doua tipuri – parinti care comanda pentru copiii lor si care multi dintre ei devin clienti recurenti si fideli revenind si cu sugestii pentru hainutele personalizate viitoare si clienti ocazionali care cumpara cadouri sau hainute cu un anumit specific ( in special pentru botezuri)

Cea mai frumoasa rasplata este insa feed-backul lor. Atunci cand, desi tranzactia a fost incheiata, revin pentru a ne multimi sau pentru a ne felicita si uneori pentru a ne trimite fotografii cu copilasii imbracati in hainutele marca Atelier Bebe.

 

Vezi mai multe produse:

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie