Pentru afectiunile gingivale

www.parodontax.ro este un website special creat pentru toti consumatorii care sunt in cautarea unor informatii si recomandari cu privire la afectiunile gingivale si un instrument util pentru cei care vor sa inteleaga cum sa-si ingrijeasca corect gingiile si care sunt pasii igienei orale zilnice pentru a avea dinti si gingi sanatoase.

ParodontaxWebsite-ul parodontax.ro este construit sub forma unui ghid care include detalii despre semnele si semnalele de alarma care pot indica o afectiune gingivala, despre categoriile de persoane care au un risc crescut de a dezvolta asemenea afectiuni, care este tehnica corecta de periaj pentru cei care sufera de afectiuni gingivale, explicata pas cu pas si ce produse de ingrijire este indicat sa foloseasca.

Completarea chestionarului „5 etape pentru evaluarea starii de sanatate a gingiilor' ii va ajuta pe cei care raspund la cinci seturi de intrebari sa afle daca prezinta riscuri de aparitie a afectiunilor gingivale si le va oferi informatii folositoare pentru asigurarea unei igiene orale corecte.

„Afectiunile gingivale reprezinta problema numarul 1 in igiena orala. Daca atunci cand va spalati pe dinti sau folositi ata dentara observati prezenta sangelui in pasta de dinti sau sangerarea gingiilor, ar trebui sa luati in seama aceste semnale si sa consultati un medic dentist. In mod normal, gingiile sanatoase nu sangereaza deloc, iar sangerarea gingivala este primul semn al unor afectiuni gingivale.', explica medicul dentist Cinel Malita.

Gama parodontax® – este o gama special creata pentru ingrijirea zilnica a persoanelor care sufera de afectiuni gingivale, indiferent de stadiu. Gama parodontax® include pastele de dinti parodontax® Classic, parodontax® Fluoride, parodontax® Gentle Whitening; periuta de dinti parodontax® cu peri extra-moi; apa de gura parodontax® pentru utilizare zilnica si apa de gura parodontax® Extra pentru ingrijire temporara intensiva, in doua variante, cu si fara alcool.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri