Pentru gurmanzi: Saptamani Italiene in magazinele Cora

Grupul de firme Nordic are placerea sa invite toti pasionatii de dieta mediteraneana la degustarile si demonstratiile culinare sustinute in cadrul evenimentului „Saptamani Italiene la CORA” in perioada 24 mai – 6 iunie.

Pentru gurmanzi: Saptamani Italiene in magazinele CoraTimp de doua saptamani va puteti bucura de atmosfera specifica bucatariei italienesti si delecta cu produse de calitate premium traditionale italienesti  – bruschette savuroase desavarsite cu ulei de masline Costa d’Oro, salata caprese cu mozarella Galbani, salate de fructe de mare Renna, mezeluri speciale Casa Modena si Negroni, salate cu ton Rio Mare si multe alte delicii.

Sunteti asteptati la o „roata” de Grana Padano si o „chitara” de prosciutto crudo sa degustati delicatesele pregatite in Bistro-ul Italian marca Nordic de catre maestrul bucatar Mircea Iovan.

Descopera savoarea Italiei cu brandurile premium: Costa d’Oro, Cirio, Rio Mare, Hulala, Galbani, Negroni, Zanetti, Granarolo, Igor, Casa Modena, AIA-Wuddy, Renna, Rana, Fini, Kimbo, Bonta Divina!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri