Peste 2000 de copii au sarbatorit impreuna a zecea editie a Arenelor de Joaca

Arenele de Joaca, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, s-au intors anul acesta in Bucuresti cu cea de-a zecea editie la nivel national si cea de-a sasea in Capitala.

Evenimentul ce a avut loc sambata, 11 iunie, in Parcul Tineretului a strans peste 2000 de participanti. Arenele de Joaca fac parte din campania sociala Sport pentru Viata, initiata de Gabriela Szabo.

Gandit sub forma celui mai amplu stadion de joaca pentru copii, evenimentul a pus la dispozitia participantilor peste 20 de zone de activitate dintre cele mai diverse, dedicate atat celor mici, cat si parintilor. Cei cu spirit de echipa s-au inscris si au jucat meciuri de fotbal, volei sau baschet, iar cei cu simtul aventurii au urcat pe panoul de escalada, creat special pentru acest eveniment. Cei mici au putut incerca jocuri de mini-baschet, mini-volei sau mini-fotbal si au desenat in zona amenajata cu ustensilele necesare.

Sportivii campioni nu au lipsit nici de aceasta data de la eveniment. Gabriela Szabo, campioana olimpica si mondiala la atletism, a dat startul copiilor intre 6 si 14 ani la Crosul Copiilor, iar Diana Oprea, campioana mondiala la fitness, a format impreuna cu cei prezenti cel mai mare flashmob al copiilor la finalul evenimentului.

„Arenele de Joaca au devenit an de an o regula pentru mine, asa cum am observat ca au devenit si pentru bucuresteni. M-a bucurat extrem de mult reintalnirea cu cei mici si sper ca in continuare mesajul nostru – Corpul omenesc este facut pentru miscare – sa castige tot mai multi adepti', a declarat Gabriela Szabo.

Partener principal al celei de-a zecea editii este ING Asigurari de Viata, companie pentru care siguranta si dezvoltarea copiilor sunt directii foarte importante, acestea constituind totodata si pilonul central al strategiei de responsabilitate sociala corporativa. Toti cei prezenti la eveniment au putut participa si la Marea Tombola ING Asigurari de Viata la care s-au castigat jocuri Playstation, biciclete, skateboard-uri, seturi de role si iPod-uri.

Pe langa aceasta, ca forma de a marca cea de-a zecea editie nationala a Arenelor de Joaca, copiii care au participat la 10 activitati diferite au primit premii-surpriza.

Evenimentul organizat de Asociatia Sport pentru Viata este la cea de-a zecea editie nationala si la a sasea editie in Bucuresti. Anul acesta, Arenele de Joaca au vizitat si Sibiul, pe data de 1 iunie. Este cel mai mare eveniment sportiv pentru copii si parinti, bucurandu-se de o participare numeroasa, la fiecare editie. Aduna anual mii de copii iar pana in prezent, peste 45.000 de copii si parinti au fost prezenti la Arenele de Joaca.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri