Peste cu spanac

Ingrediente:

400 g spanac congelat
3 cepe mari
1 legatura patrunjel
1-2 legaturi marar
2 linguri ulei
1 ceasca orez
2 pesti macrou
sare dupa gust

Preparare:

Pui la fiert pestele taiat bucati, pentru mai multa siguranta, intr-un vas separat. Cand e gata, strecori apa, iar bucatile de peste le cureti atent de oase. Deoparte se taie marunt ceapa, patrunjelul si mararul, care se pun la fiert impreuna cu spanacul in apa in care ai fiert pestele. Dupa un timp, adaugi orezul si uleiul si mesteci mai des pentru a nu se lipi compozitia obtinuta.

Cand e aproape gata, se adauga bucatile de peste si le mai lasi sa fiarba 3 minute impreuna. Acest fel de mancare este mai gustos daca se serveste cu mamaliguta calda.
Pofta buna!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton