Peter Pan (DVD)

Zane, pirati si spiridusi… Toate intr-un taram magic, in afara timpului, unde Peter Pan si Zana Clopotel dau viata basmelor, magia si muzica sporesc distractia, iar fiorosul Capitan Hook ne atrage in jocul de-a piratii, intr-o aventura savuroasa.

Celebrand copilul care inca traieste in fiecare din noi, Disney relanseaza pe DVD, intr-o editie de platina, clasicul „Peter Pan': o poveste nemuritoare, pentru inimi mereu tinere.

La inceputul secolului ‘20, un personaj magic, creat de romancierul scotian J.M. Barrie, vedea lumina tiparului: Peter Pan, un baietel strengar care refuza sa creasca, poate zbura, canta din fluier si traieste o aventura continua in Neverland, un taram de basm, cu zane, sirene, pirati si indieni.

In 1953, Disney transpunea aventurile lui Peter Pan in desene animate si iata ca acum, dupa mai bine de cinci decenii de la lansarea filmului, fermecatoarea poveste care a incantat atatea generatii se relanseaza pe DVD intr-o editie de platina, cu imaginea si sunetul complet refacute digital.

Poznasul Peter Pan se imprieteneste cu Wendy si fratii sai si-i poarta in zbor catre Neverland, o insula imaginara populata de indieni, sirene si pirati, unde exploreaza ascunzatoarea secreta a lui Peter, impreuna cu nazdravanii Baieti Pierduti, se lupta cu piratii si il infrunta chiar si pe fiorosul Capitan Hook.

Spre bucuria copiilor, noua editie „Peter Pan' pe DVD contine o multime de bonusuri-surpriza: „Cantecul Piratilor', „Cantecul pierdut' din Taramul Nicaieri, videoclipul piesei Neverland', interpretata de Page OHara, un comentariu audio cu istoricul de animatie John Canemaker, precum si scene in exclusivitate din culisele Disney: productia filmului, Tinker Bell – „Povestea unei zane', declaratia lui Walt Disney „De ce am facut Peter Pan' si aflam cine este „Cel ce aproape a fost Peter Pan'.

Pret recomandat: 54,9 RON.
Distribuit de: Prooptiki Romania


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura