Pharmaceris M – ingrijire pe perioada sarcinii

Iesind in intampinarea nevoilor femeilor insarcinate, Centrul de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris a creat creme speciale pentru ca viitoarele mame sa se poata bucura pe deplin de aceasta perioada deosebita din viata lor, aceste dermocosmeticele se regasesc in gama: Pharmaceris M.

Pharmaceris M – ingrijire pe perioada sarciniiUnele din cele mai dese probleme in perioada sarcinii sunt afectarea tesutului conjunctiv, intinderea pielii si aparitia vergeturilor in regiunea abdomenului, sanilor, soldurilor, feselor si coapselor. Una dintre solutii poate fi ingrijirea adecvata folosind cosmetice pentru imbunatatirea elasticitatii pielii.

Dermocosmeticele din gama Pharmaceris M contin ingredientul inovativ folacina (acidul folic) cu proprietati puternice de regenerare, vitamina E si complexul diosmina-hesperidina, ce intareste vasele sangvine. Folacina faciliteaza cresterea celulelor dermului responsabile de productia colagenului si le prelungeste viata. Acidul folic creste elasticitatea pielii si rezistenta ei la intindere. Preparatele pot fi folosite de catre femeile insarcinate si nu prezinta nici un pericol pentru sarcina.

FOLIACTI – crema pentru prevenirea vergeturilor

Indicatii: Previne aparitia vergeturilor din regiunea bustului, abdomenului, soldurilor, feselor si coapselor.

Contine acid folic, ce previne aparitia vergeturilor, ajuta la regenerarea structurii pielii slabite si intinse. Intareste si reda elasticitatea pielii, influenteaza activ arderea grasimilor si previne acumularea ei in regiunile predispuse la aparitia vergeturilor (solduri, fese, abdomen, bust, coapse).

Mai include vitamina E – factor natural anti radicali liberi, previne imbatranirea prematura a pielii, Ulei de bumbac – previne pierderea de apa din epiderm, hraneste, hidrateaza si inmoaie pielea si Fitocomplex (contine aminoacizi, saponine si alcaloide, de ex. cofeina) – accelereaza arderea grasimilor, resculpteaza si oxigeneaza.

pret recomandat 50 lei (150 ml)

TOCOREDUCT forte – crema pentru reducerea vergeturilor instalate

Indicatii: Ajuta la reducerea vergeturilor instalate din regiunea bustului, abdomenului, soldurilor, feselor si coapselor.

Preparat cu formula speciala adaptata la nevoile pielii femeilor inainte si dupa nastere. Diminueaza efectiv profunzimea vergeturilor din regiunea bustului, abdomenului, soldurilor, feselor si coapselor. Estompeaza culoarea vergeturilor si reda culoarea naturala pielii afectate.

Contine: vitamina E – capteaza radicalii liberi, previne imbatranirea prematura a pielii, proteine din dovleac – regenereaza fibrele de colagen si elastina, redau elasticitatea si fermitatea pielii, extract de fructe – concentratul si acizii de fructe accelereaza renovarea celulelor si Unt de shea – cu proprietati de inmuiere si calmare.

pret recomandat 55 lei (75 ml)

BUSTFIRM – crema contur bust pentru femei in perioada sarcinii si alaptarii

Indicatii: Preparat cu o formula speciala adaptata la necesitatile pielii femeilor insarcinate (incepand cu luna a 4-a), in perioada alaptarii si dupa incetarea acesteia.

Reda fermitatea tesutului slabit si estompeaza vergeturile. Hidrateaza si hraneste pielea lasand-o elastica si rezistenta la extensie si la aparitia vergeturilor. Continutul de substante calmante testate dermatologic reduce senzatia de intindere a pielii sanilor si atenueaza iritatiile aparute dupa alaptare, in special acelea din zona mamelonara (atentie: nu aplicati crema pe zona mamelonara daca aceasta este inflamata, crapata sau sangereaza). Pielea devine placuta la atingere, catifelata si neteda.

Formula cu coeficient inalt de toleranta contine o combinatie unica de ingrediente active: vitamina E– previne previne imbatranirea prematura si inflamatiile, uleiul de rapita – influenteaza activ procesul de regenerare al epidermului, are actiune calmanta si antiinflamatoare, alantoina – netezeste, calmeaza, hidrateaza si inmoaie pielea si D-pantenol – actiune hidratanta, calmeaza iritatia si simptomele neplacute cauzate de factori alergenici.

Consistenta usoara a preparatului asigura o aplicare placuta pe pielea sensibila a sanilor si o absorbire rapida. Nu contine substante parfumate, conservanti sau coloranti.

pret recomandat 57 lei (100 ml)
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice