Ai ”Idei de viitor”? Phillips România te ajută să le transformi în realitate

Te preocupă viitorul copiilor din România? Ai vrea să aibă un start sănătos în viață? Philips România te ajută să îți pui ideile în aplicare și pune la dispoziție o finanțare de 100.000 de euro în acest sens. Compania a lansat platforma online „Idei de viitor' – www.ideideviitor.ro, care  are ca principal obiectiv îmbunătățirea condițiilor de viață a copiilor din România. Platforma reprezintă o inițiativă de responsabilitate socială corporatistă a companiei Philips România și adresează în același timp un îndemn tuturor românilor să se implice, să vină cu o idee inovativă, care poate schimba în bine realitatea de multe ori dură și neprietenoasă în care trăiesc copiii.

 

 

Platforma „Idei de viitor'  a fost structurată în jurul a trei teme principale, discutate și validate în prealabil cu specialiști în Printmedicină, mediu, arhitectură, protecție socială: Perioada de sarcină', „Start sănătos în viață' și „Recreere prin lumină'. Philips România te invită și pe tine pe platforma online dedicată, www.ideideviitor.ro, unde, în următoarele opt săptămâni, poți contribui cu propriile idei legate de aceste teme. Săptămânal, vor fi votate și premiate cele mai bune idei. În final, un juriu format din specialiști din cele trei domenii alături de lideri de opinie vor selecta nouă idei care vor fi supuse votului public pentru desemnarea a trei idei câștigătoare (o idee pe fiecare temă).

 

Până la finalul anului în curs, cele trei idei câștigătoare vor deveni realitate, fiind implementate de Philips România printr-o finanțare în valoare totală de 100.000 de euro.

 

Dacă ai idei de viitor, le poți face publice pe platforma www.ideideviitor.ro și ele pot deveni realitate! Urmărește și pagina de Facebook Philips Romania

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri