Pilates in sarcina si dupa nastere

Intr-un secol al operatiilor estetice, un secol in care imaginea este totul, imbunatatirea aspectului fizic se transforma treptat intr-un cult. Iar imaginea conteaza in orice situatie, femeile insarcinate sau cele proaspat devenite mamici nefacand exceptie de la acest lucru.

 

Studioul Shape Art Pilates ofera exercitii Pilates pentru sarcina si perioada de dinainte si dupa. In timpul sarcinii, exercitiile Pilates le pot ajuta pe femei sa inteleaga modificarile care se produc in corpul lor, sa-si imbunatateasca postura si sa reduca durerile din timpul nasterii.

Specialistii de la Shape Art Studio pot ajuta femeile insarcinate in a-si stabili echilibrul de care au nevoie pe masura ce sarcina avanseaza. Mama este ghidata de instructorul de Pilates pentru a inchide muschii abdominali, a realinia coloana si a reconditiona zona pelviana.

Dupa nastere, mamele trebuie sa fie in forma pentru a se bucura de momentele placute alaturi de bebelusii lor. Indiferent daca ai nascut natural sau prin cezariana, instructorul Shape Art Pilates te va ajuta, pe parcursul intregii sesiuni de 60 de minute, sa-ti cresti nivelul energiei, sa-ti tonifici si formezi bratele, coapsele, zona dorsala si muschii abdominali.

Pilates reprezinta un sistem de exercitii fizice dezvoltat la inceputul secolului al XX-lea care se bazeaza pe ideea ca oricine isi poate folosi mintea pentru a controla muschii.

Programul se axeaza pe musculatura posturala care ajuta la pastrarea unei pozitii echilibrate a corpului si care este esentiala in asigurarea suportului coloanei, de la care pornesc, de altfel, multe dintre problemele fizice ale perosanelor active in secolul al XX-lea.

Pilatesul, practicat corect, asigura o postura corecta a spatelui si, in acelasi timp, transforma radical felul in care arati, intarind musculatura fara a genera masa, alungind corpul si tonifiind coapsele si abdomentul.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri