Placinta cu spanac si branza

Ingrediente:

Pentru aluat:
500 gr. faina,
3 linguri undelemn sau margarina topita,
1 lingurita sare,
o cana apa calduta.

Pentru umplutura:
branza,
spanac,
oua

Preparare:

Coca obtinuta se imparte in doua, se intind bucatile pe planseta, se bat sa devina elastice, se ung cu grasime, se impaturesc ca o plapuma si se dau la rece 1/2-1 ora. In tava unsa se pune prima foaie (dupa ce a fost scoasa de la frigider intinsa), se stropeste (unge) cu grasime, se asaza umplutura facuta din branza cu spanac si 3-4 oua, apoi peste aceasta compozitie se pune cealalta foaie dupa ce a fost intinsa pe planseta, dar se pune putin incretita. Se stropeste cu grasime si se coace la un foc potrivit pana se aureste.


Recomandari
Redactia.ro
RTV
ziareonline.ro
Proiecte speciale
Unica.ro
Huff
Faxnews
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Deserturi