Pompă de sân cu pernă de masaj

 

Laptele matern este un prim aliment ideal pentru bebelușul tău, încă din primele clipe de viață. Amestecul de substanțe nutritive esențiale, anticorpi, enzime și hormoni conținut de laptele matern îi oferă puiului tău protecție naturală împotriva bolilor și infecțiilor și este mult mai ușor de digerat decât orice altă variantă de lapte. În plus, alăptarea are efecte benefice și pentru tine: risc mai mic de cancer ovarian, cancer la sân și osteoporoză. Alăptarea ajută și la pierderea în greutate, pentru că grăsimea stocată în plus de corpul tău în timpul sarcinii se transformă în energie, pentru a ajuta la producerea laptelui matern.

 

Pentru momentele în care nu ești lângă bebeluș, cea mai uşoară variantă pentru tine este colectarea laptelui cu ajutorul unei pompe.

 

Pompa manuală de sân Philips AVENT Natural îți permite să alăptezi dintr-o poziție relaxată, confortabilă, ușurându-ți fluxul de lapte și eliminând posibilitatea apariției durerilor de spate. În plus, este dotată cu o pernă moale de masaj care conferă o senzație de căldură pe piele și stimulează reflexul de curgere a laptelui imediat după începerea pompării.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri