Postarea controversata a unei femei despre pierderea sarcinii

Pierderea sarcinii a fost mereu un subiect tabu. Dintr-un motiv de neinteles, societatea a inoculat ideea ca este rusinos sa pierzi sarcina si ca mama nu a fost in stare sa isi duca la bun sfarsit sarcina de a da nastere unui copil.

Adevarul este ca pierderea sarcinii este o problema mult mai des intalnita decat se crede. Inainte de a se produce implantarea, pana la 75% din sarcini se pierd iar dupa implantare, numarul scade la 1 din 3 sarcini.

Unul din cele mai „publice” avorturi spontane a apartinut lui Michelle Duggar, care dupa ce a anuntat in timpul unei emisiuni de televiziune ca ea impreuna cu sotul ei asteapta cel de-al 20-lea copil, la doar cateva zile dupa anunt, a pierdut sarcina.

Familia Duggar are nu mai putin de 19 copii, iar de curand fiica cea mai mica a lor, Josie a implinit 7 ani. In loc sa ii ureze „La multi ani” surorii sale mai mici, Jill, a ales sa faca un alt fel de postare.

Jill a ales sa foloseasca Instagramul pentru a-i aduce un omagiu surorii sale Jubilee Shalom, pe care mama s-a a pierdut-o in urma unul avort spontan in urma cu 5 ani.

In postarea facuta pe Instagram, Jill a scris „In aceasta zi, cu 5 ani in urma, mama a nascut-o pe sora mea cea mai mica, Jubilee Shaom si Iisus a primit-o in casa sa din ceruri”.

Intreaga familie Duggar abia anuntate lumii intregi ca vor avea cel de-al 20-lea copil cand, mergand la eocgrafie pentru a afla sexul bebelusului, au aflat tragica veste ca fiicei lor nu ii mai batea inima.

Jill si-a continuat postarea cu urmatorul mesaj: „Ea este dovada ca fiecare viata este frumoasa; la 18 saptamani de sarcina era un bebelus superb cu ochi albastri, 10 degetele la maini si 10 la picioare. Cantarea 113 grame si avea 15 cm lungime. Ne este dor de tine Jubilee si abia asteptam sa te intalnim in Rai”

Desi postarea este incarcata de emotie, oamenii au reactionat si li s-a parut straniu ca niciunul din membrii numeroasei familii nu a ales sa celebreze ziua de nastere a lui Josie, astfel ca aceasta postare a devenit controversata iar reactiile negative nu au intarziat sa apara.

Sursa: pressroomvip.com
Foto: Facebook.com, Intagram.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate