Postarea virală a unei femei care spune că părinții nu ar trebui să aștepte respect din partea copiilor

Lisa Pontius este o mamă casnică, în vârstă de 33 de ani, din Charleston, Carolina de Sud, care face adesea fel de fel de postări pe rețelele de socializare referitoare la viața de părinte.

Una dintre cele mai recente postări ale Lisei s-a viralizat pe TikTok, adunând peste 5 milioane de vizualizări.

Citește și: Lucruri esențiale pentru un start bun în dezvoltarea copiilor

În clipul încărcat pe profilul ei de TikTok, Lisa spune că, din punctul ei de vedere, copiii nu le datorează părinților un anumit fel de comportament prietenos și respectuos.

„Copiii nu le datorează părinților un anumit tip de relație, iar, în funcție de părinte, este posibil să nu le datoreze nici respect, nici măcar când ajung la maturitate. Este datoria părinților să le ofere totul copiilor. Este responsabilitatea lor să se ocupe de nevoile lor fizice și financiare. Nu trebuie să vă așteptați ca micuții să vi să supună orbește doar pentru că sunteți adulți„, a spus Lisa în postarea sa.

@itsme_lisap

Already anticipating the Karens in the comments ##parenting ##parentsoftiktok ##parentchildrelationship ##respect ##boundaries

♬ original sound – Lisa P

Femeia a adăugat că, la fel ca adulții, și copiii sunt oameni și nu le datorează părinților absolut nimic doar pentru îi cresc.

Internauții au reaționat rapid la postarea Lisei, spunându-și părerile despre afirmațiile acesteia.

Copiii își iubesc și își respect automat părinții. Este teribil ca acest lucru să nu se întâmple', Părinții nu vor să audă că și-au câștigat a anumită relație cu copilul', 100%, sunt atât de mulți părinți care nu înțeleg aceste lucruri (n.r – referitor la cele spuse de Lisa)' – au fost câteva dintre comentariile internauților.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri