A postat poze cu copiii pe Facebook, apoi a descoperit ca altcineva pretinde a fi mama lor

In 2012, April a devenit mamica a 2 gemene identice, Sophia si Vivienne. Ca multe alte proaspete mamici, de-abia astepta sa se laude cu bebelusii ei.

La scurt timp dupa ce le-a adus acasa de la maternitate, April a intrat intr-un grup de Facebook dedicat mamelor de gemeni si a inceput sa posteze poze cu cele mici, sub un alias, pentru a-si proteja identitatea.

Mamica a fost primita cu incantare in grup, la fel si pozele cu cele doua fetite ale ei.

Totul s-a desfasurat obisnuit, pana cand fetele au implinit varsta de un an. In aceasta perioada, April a fost contactata de o alta mama care i-a aratat un blog, unde pozele fetitelor ei erau folosite de o alta persoana, care sustinea ca sunt fetele ei.

Pretindea a fi mama lor, inventand si povesti pentru fiecare imagine furata

April a descoperit ingrozita cum pe acest blog al unei persoane pe nume Ashley, pozele fetelor ei erau postate si repostate periodic.

Ashley le si daduse nume diferite, Adaya si Kamberlin, si inventase povesti pentru fiecare imagine furata, chiar si probleme medicale pentru una din gemene, desi aceasta era complet sanatoasa.

Revoltati, parintii au aflat unde traieste Ashely, au contactat politia si i-au solicitat femeii sa elimine pozele cu copiii lor de pe blog. Din pacate insa, politia le-a explicat ca nu pot lua masuri in acest caz, neexistand propriu-zis o faradelege.

Anii au trecut, iar cei 2 parinti au crezut ca povestea cu bloggerita a luat sfarsit. Dupa ceva timp insa, mama a descoperit ca femeia inca reposta pozele cu fetitele ei.

Parintii au angajat un detectiv particular ce a intrat in contact cu pretinsa mama, prin intermediul retelei sociale Facebook. Odata ce investigatorul a stabilit o legatura cu Ashley, parintii au putut vedea cum aceasta furase sute de poze cu fetele sale.

Inramase pozele cu fetele si le imprastiase prin  toata casa

Nu s-a rezumat insa doar la a posta imaginile cu copiii pe Facebook sau blog, ci avea pozele inramate si raspandite prin intreaga casa: pe noptiere, pe pereti si chiar deasupra patului.

Desi in majoritatea imaginilor surprinse, fetele aveau numele imprimate pe haine, aceasta persoana le editase si le blurase numele, pentru a nu putea fi vazute.

Mai nou, Ashely inventase si o poveste, potrivit careia pierduse custodia celor doua fete, care acum ar fi fost in grija soacrei sale.

Mai mult decat atat, cei doi parinti au putut vedea si un comentariu de-al individei, in care se plangea ca nu isi mai poate vedea copiii: „Nu mai apuc sa-i vad deloc. Sper insa ca asta se va schimba CAT DE CURAND.” Acesta a fost si momentul in care cei doi s-au decis sa alerteze din nou autoritatile si sa-si ia masuri de precautie.

„Ne temem pentru fetele noastre. Am instalat camere de luat vederi, mi-am luat permis port-arma si pistol, care e incarcat si gata de a fi folosit la nevoie. Voi face orice sa-mi protejez copiii”, povesteste tatal, invitat in emisiunea Dr. Phil.

„Cel mai frica imi este ca va dori sa-si implineasca fantezia pe care o traieste de 4 ani. Ca va incerca sa imi sparga casa si sa imi fure copiii.”, explica mama, ingrozita.

 

Ulterior, persoana acuzata a acceptat invitatia in aceeasi emisiune si a negat ca ar fi furat si postat imaginile cu cele doua fete, dar a confirmat ceea ce sustinea si pe blog: ca are 2 gemene, cu acelasi nume cu care le prezentase si pe blog.

In urma confruntarii cu parintii, femeia a recunoscut ca a postat imaginile furate si ca nu are copii, cerandu-si scuze parintilor.

Sursa imagine: captura Youtube

Sursa articol: littlethings.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie