Postul de televiziune pentru femei TLC va fi lansat in Romania

Complicata? Plina de neprevazut? E aproape imposibil sa descrii viaţa femeilor din ziua de azi cu un singur cuvant. Ele sunt in acelasi timp mame, sotii, femei de cariera, prietene, fiice sau indeplinesc un million de alte roluri.

Fiecare zi din viata lor este diferita, cu provocarile, sucesele sau dezamagirile ei.

TLC, noua televiziune pentru femei de la Discovery Networks, intelege toate aceste lucruri si ofera divertisment de calitate pentru orice ocazie, prin programe care te relaxeaza si din care ramai intotdeauna cu ceva, fie ca e un sfat practic sau o poveste de viata cu care sa te indentifici.

Pentru inceput, TLC va fi diponibil in pachetul de baza analogic si digital UPC Romania, iar grila de programe a postului va fi alcatuita in concordanta cu preferintele telespectatorilor romani.

Ce vei vedea pe TLC ?
TLC este o televiziune de divertisment care intelege provocarile femeilor din viata de zi cu zi, dar si emotiile si dorintele acestora. Programele TLC ofera divertisment pentru orice ocazie, mergand de la realitate la fictiune, de la transformari spectaculoase de imagine la provocari in cariera, de la povesti emotionante la sfaturi utile pentru fiecare zi.

TLC descopera personaje cu povesti de viata extraordinare, pe care le relateaza intr-o maniera autentica, originala si captivanta. Postul ofera telespectatorilor programe de divertisment, dar care in acelasi timp le permit acestora sa descopere lucruri noi si sa isi largeasca orizonturile.

Mai mult, programele TLC sunt alese in asa fel incat sa fie atractive si pentru partenerii femeilor sau pentru intreaga lor familie, astfel incat acestia sa le poata urmari impreuna.

Din oferta de programe cu care se va lansa postul TLC, fac parte cateva serii foarte cunoscute si apreciate la nivel international, care prezinta personaje reale in diverse situatii de viata, cum ar fi:

Politistele din Broward County – povestea unor femei politist si a realitatilor dure cu care se confrunta in lupta pe care o duc zi de zi pentru apararea legii.

Ghid pentru parinti – Situatii extreme – cazuri reale si sfaturi privind ingrijirea copilului oferite de cea mai celebra dadaca din lume, Jo Frost.

PR si moda la New York – povestea captivanta a lui Kelly Cutrone, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din New York, care organizeaza prezentari de moda pentru nume celebre din aceasta industrie.

Ghid pentru parinti – Situatii extreme
Dadaca de origine britanica Jo Frost, nu accepta abateri de la reguli si va infrunta unele dintre cele mai dificile probleme vazute vreodata intre parinti si copii. In aceasta noua serie compusa din sase episoade, Jo se intalneste cu parinti disperati, care se confrunta cu situatii dintre cele mai dificile, luptandu-se sa isi creasca copiii.

Printre copiii pentru care Jo este chemata de urgenta se numara: Bronwyn, care la numai 12 ani e atat de obsedata de aspectul ei fizic, incat refuza sa iasa din casa fara machiaj; Bailey, in varsta de 10 ani, care isi petrece pana la 80 ore pe saptamana jucand jocuri pe computer si Regan, care, la cei 7 ani ai lui, tocmai a fost diagnosticat cu hiperactivitate si deficit de atentie (ADHD).

Fiecare episod include si un moment special', altul decat cele generate de unele dintre cele mai controversate probleme care afecteaza parintii si copiii, asa cum ar fi obezitatea infantila, hiperactivitatea si efectul jocurilor video violente asupra celor mici.
Jo isi foloseste modul unic de abordare pentru a ajuta aceste familii, iar rezultatele ei sunt exemple demne de urmat.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri