Poveste de tripleti, sambata, la Bebe magia

Sambata, la ora 9.00, pe TVR1, mamicile pot revedea povestea inedita a unei tinere care are tripleti, conceputi pe cale naturala.

Este vorba de trei fetite care seamana ca trei picaturi de apa si care au reusit sa supravietuiasca, in ciuda multor riscuri.

Fetitele au aniversat varsta de patru ani in toamna anului 2010, impreuna cu Bebe magia. Mama celor trei fetite povesteste cum a reusit sa tina sarcina si de unde gaseste rabdare si intelegere pentru a avea grija de tripleti.

Doctorul in stiinte medicale, Elisabeta Maior, de la Spitalul Clinic Polizu, a marturist ca este singurul caz de tripleti conceputi natural pe care l-a intalnit in 38 de ani de cariera.

O putem revedea si pe interpreta Carmen Trandafir care lucreaza la un nou album, iar la edita Bebe magia de sambata va putea fi ascultata prima melodie din acest nou proiect al ei.

Do You Love Me', prima piesa finalizata, contine un dialog scurt intre Carmen si fiica ei, Ana, de numai doi ani si doua luni. Aceasta melodie a fost lansata in exclusivitate la Bebe Magia, in noiembrie 2010.

La cererea telespectatorilor, in luna ianuarie si februarie, TVR va mai difuza alte trei emisiuni Bebe Magia' din 2010.

Este vorba de cele mai bune emisiuni, care s-au bucurat atat de aprecierea publicului cat si a presei.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri