Poveste: Er si capitanul Suzetica

In general, Er este un pui ascultator. Mananca tot ce mama Dino ii pune in farfurie, bea tot lapticul, merge la culcare odata cu desenele de la DinoTV si nu plange fara un motiv intemeiat.

Poate de asta toata lumea il iubeste pe puiul Er!
Ar fi o singura problema, una micuta, dar totusi o problema: desi are aproape 2 anisori, Er e foarte bun prieten cu capitanul Suzetica.

Ca un fratior bun, priceputul Fi a incercat sa-i explice lui Er ca ar cam fi vremea sa renunte la suzetica lui, dar puiul cel mic nici nu vroia sa auda de asa ceva.

Vazand asta, priceputul Fi s-a consultat cu prietena lui Nico si cu verisoara Rox. Au analizat toti trei problema lui Er, au mai dat niste telefoane, au cautat pe internet si, in final, tot priceputul Fi a gasit solutia.

– Er, nu ti se pare ca, de la o vreme, capitanul Suzetica e cam suparat?
– Nu. De ce sa fie suparat?
– N-ai vazut ca s-a cam ingalbenit, ca e mai moale de la un timp? Astea sunt semne sigure!
– Ce fel de semne?
– Sunt semne ca ii e dor de casa lui din tara Suzetelor. Cand puii cresc mari, ca tine, suzetele trebuie sa se intoarca acasa, in tara Suzetelor.
– Dar casa lui este aici si nu exista o tara a suzetelor!
– Ba da. Tara Suzetelor e peste mari si tari, iar acolo e casa lui Suzetica, unde il asteapta mamica, taticul, fratiorii lui si 50 de matusi suzete. Trebuie sa-l ajutam sa ajunga acolo. Altfel, se va imbolnavi.
 

Citeste continuarea in revista BABY – octombrie.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista