Povestea „De ce o iubim pe Doamna Mar” – pe www.emovere.eu

De ce o iubim pe Doamna MarPentru copiii si parintii care vor sa devina prietenii merelor, simbolul alimentatiei sanatoase, Asociatia EMOVERE ofera acum cadou povestea „De ce o iubim pe Doamna Mar? in interpretarea actritei Bianca Brad.

Ea poate fi descarcata in format audio de pe site-ul www.emovere.eu de catre orice prieten al asociatiei, oameni care vor sa se implice activ in promovarea unui mod de viata sanatos.

„De ce o iubim pe Doamna Mar?' este prima poveste din colectia de „Carti ale Irinucai' propusa copiilor si parintilor de Asociatia EMOVERE inca din anul 2010. Aceasta poveste, a fost gandita pentru a ajuta parintii sa comunice micutilor mai usor principii de alimentatie sanatoasa.

EMOVERE si prietenii Irinucai multumesc celor care au creat forma audio a povestii „De ce o iubim pe Doamna Mar?”, scrisa de Monica Popescu, in lectura actritei Bianca Brad. Inregistrarile au fost facute cu sprijinul echipei sufletiste Taine-Multimedia – Adrian Tabacaru (muzica), Adrian Buciu (flaut/piccolo), Teodora Dragomirescu (viola).

EMOVERE – Asociatie de consiliere, educatie si suport emotional este o organizatie neguvernamentala, un grup de oameni – psihologi, jurnalisti, economisti, juristi, medici, parinti etc.- care au ales sa se implice, sa caute raspunsuri la intrebarile din viata de zi cu zi pentru a trai mai sanatos, mai armonios, mai multumiti. Membrii EMOVERE se implica activ in actiuni care promoveaza echilibrul intre alimentatia sanatoasa, miscarea adaptata personalitatii fiecaruia si un psihic armonios pentru o viata mai buna, la orice varsta.

Irinuca este personajul simbol al asociatiei EMOVERE. Ea promoveaza principii simple de viata sanatoasa in familie, prin actiuni deja cunoscute ca „Bucatareala in familie' sau „Campionii sanatatii'. Blog-ul Irinucai este deschis tuturor celor care vor sa impartaseasca din experienta lor ca parinti, specialistilor care vor sa sprijine dezvoltarea sanatoasa a copiilor indiferent de etapa lor de dezvoltare.

Pentru ca micutul tau sa poata primi in dar si alte carti de povesti din Colectia Irinucai, pentru a pune umarul la crearea unor proiecte de promovare a vietii sanatoase in care oricine sa poata avea posibilitatea sa primeasca un sfat bun de la un specialist, sa experimenteze si alte feluri de a trai in armonie cu nevoile sale reale, altele decat cele promovate agresiv de marketing-ul societatii de consum, directioneaza si tu 2% din impozitul pe venit pentru sustinerea Asociatiei EMOVERE – Asociatie de consiliere, educatie si suport emotional!

Descarca de la adresa www.emovere.eu formularul gata completat si trimite-l la adresa Administratiei Finantelor Publice din localitatea ta de domiciliu, pe care o gasesti la www.anaf.ro.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri