Povestea din spatele magazinului pentru copii „DUIOS” – interviu cu Anca si Alina

V-am prezentat acest magazin de pe Breslo.ro in nenumarate randuri. Acum a venit vremea sa vorbim si cu creatorii hainutelor pentru prichindei, Anca si Alina, antreprenoarele brandului DUIOS.

 

 

Numele ne-a atras prima data si a fost de ajuns un singur click ca sa patrundem intr-o alta lume. Aceea a prichideilor de toate varstele, a hainutelor cu totul aparte, de iti vine sa le comanzi doar ca sa le ai dulap. Curosi, ne-am gandit sa aflam cine se afla in spatele micilor minunatii.

Va invitam sa cititi intreg interviul mai jos si sa vizitati magazinul, aici >> Magazin DUIOS 

DUIOS reprezinta rezultatul muncii a doi creatori: Anca Gherasim si Alina Lupu, absolvente al UNARTE, Facultatea de Arta decorativa si Design, sectia moda, promotia 2008.

In prezent, Anca este artist plastic la Teatrul de papusi si marionete Tandarica, iar Alina este freelancer acoperind domenii ca jurnalism de moda si prelucrare de imagine.

Primele produse create in comun au fost realizate in cadrul lucrarii de licenta, dupa care au urmat noi si noi creatii, ce au condus in timp la nasterea brandului DUIOS, fapt precedat si de aparitia micutului Ioan, baietelul Ancai.

Magazin Duios

Suntem din fire spirite creative, de aceea nu putem spune ca exista un inceput, ci doar o evolutie

De la caietele de dictando pline cu schite vestimentare, colectii a caror fashion icon era reprezantat de Sailor Moon, pana la alegerea unei facultati, apoi profesii, la crearea magazinelor on line Cutia cu Maimute, Nunnys Diary, DUIOS….totul este insotit de multa dragoste si munca.

In magazinul nostru, micile creatii sunt destinate copiilor cu varste intre 0-12 luni, 1-12ani atat pentru fetite cat si pentru baietei

DUIOS, childrens boutique are doua linii de creatie:

Once upon a time: evenimentele speciale din viata celor mici cum ar fi botez, prima impartasanie, nunta( flower girl), domnisoara de onoare, serbari scolare s.a.m.d.
Cool & Sweet Everyday: linie de tinute pentru copii pentru zi de zi- la scoala, in parc, acasa s.a.m.d.
Creatiile noastre sunt in general unicate, mereu incercand sa adaptam tinutele la personalitatea fiecarui copil.

Magazin Duios

Deschiderea magazinului pa Breslo reprezinta o oportunitate de a ne promova creatiile intr-o comunitate competitive de artisti.

Nu avem o creatie preferata, toate ne sunt dragi si toate au o poveste, incepand cu alegerea materialului, crearea tiparului, apo, incetul cu incetul cu multa migala si dragoste iese produsul visat. Fie ca e cu volane, buline, sau mustati, la sfarsit mereu suntem cu zambetul pe buze.

Va invitam cu drag sa vizitati magazinul, aici >> Magazin DUIOS 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin