Povestea poliţistului care ţine de mână un copil pierdut

Imaginea cu un politist care merge de mana cu un copil prin parc a devenit virala intr-un timp foarte scurt, iar povestea din spatele acestei imagini merita sa fie spusa.

Baietelul din imagine s-a pierdut in parcul Central din Brasov si pentru ca a fost invatat de parintii sai ca politistii sunt prietenii copilului, micutul nu a stat pe ganduri si a plecat in cautarea unui politist.

Asa l-a intalnit pe politistul Raul Rusca, impreuna cu care a pornit prin parc in cautarea parintilor sai.

Mamica baietelului povesteste ca ca il lasase in grija unui prieten de familie doar ca acesta l-a scapat din ochi si asa a ajuns cel mic sa se piarda.

Mamica l-a cautat cu disperare prin tot orasul. Cand a ajuns in dreptul Primariei Brasov, acesta s-a intalnit cu politistul Raul Rusca care a informat-o ca cel mic a fost dus chiar de el acasa.

„Mi s-a luat o piatra de pe inima. Nici nu stiti cat de ingrijorata am fost” a declarat mamica.

Imaginea care a devenit viarala a fost surprinsa de un blogger. Imaginea a devenit in timp fotografie simbol si pe Facebook a fost insotita de urmatorul mesaj emotionant: „Am făcut această poză acum o săptămână în Parcul Central din Braşov. Copilul îşi pierduse părinţii, iar domnul poliţist îl ajuta să-i găsească. Nu am văzut urmă de panică pe faţa băieţelului, iar acest lucru se datorează în mare parte poliţistului. Puştiul era ochi şi urechi, în timp ce domnul în uniformă îi povestea ceva. Dacă nu ştiam că s-a pierdut, m-aş fi gândit că e tatăl împreună cu copilul său. Tot respectul pentru acest poliţist şi pentru toţi ceilalţi care îşi poartă cu demnitate uniforma şi ne fac viaţa mai sigură.'

Sursa: brasovromania.net
Foto: Facebook.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau