(P) Povestea posetelor mama-fiica – interviu Cadourifetite

Intotdeauna ne-au fascinat hainele si accesoriile asortate. Mamicile si fetitele care isi asorteaza tinutele sunt adorabile, asa ca am decis sa aflam mai multe despre povestea lui Cami si a Taniei, creatoarele unor astfel de genti.
Le-am descoperit pe Breslo.ro  si am indragit din prima gentile jucause din piele naturala, atat pentru mamici, cat si pentru fetite. Le puteti vizita magazinul aici >> Magazin CadouriFetite

 

Cadourifetite iti ofera consiliere, te ajuta sa-ti alegi tipul de piele, marimea si modelul

 

Gentile sunt frumoase, tineresti si ti-e mai mare dragul sa le vezi atat la mamici, cat si la fetite. Tania, una dintre creatoarele din spatele acestora, ofera clientilor consiliere si te ajuta cu orice detaliu, pornind de la tipul de piele, la culoarea accesoriilor, marimea gentii, tipul de curea sau culoarea capacului.

 

posete breslo

 

Sunt produse lucrate manual in intregime la preturi foarte bine

 

Un set de poşete din piele porneste de la 110 lei, făcute exact după indicaţiile şi dorinţele clientei. Există totusi o diferenţă considerabilă de preţ între poşeta de mamă şi poşeta de fetiţă pentru că sunt lucrate diferit.

 

Dacă vă duceţi în magazine, veţi observa că lucrurile pentru copii au acelaşi preţ cu lucrurile de adult, ba uneori sunt mai scumpe. În cazul acestor poşete, Tania s-a străduit să reducă din costurile poşetei pentru copii şi a creat o variantă mai simplă şi mai ieftină a celei de adult, cu puţine modificări.

 

Promovarea pe Breslo.ro a fost foarte eficienta

 

În luna iunie, Tania si Cami au  început pentru prima dată să isi promoveze online magazinul de pe Breslo.ro  şi au vândut în câteva zile peste 10 gentuţe. Acest lucru a  reprezentat rampa de lansare, iar cu banii obtinuiti, aproximativ 600 lei, au achiziţionat primele bucăţi de piele la metru, nu deşeuri.

 

posete breslo

 

Poşetele se fac pe comandă şi se realizează şi individual (doar cea de mamă sau doar cea de copil).

 

Un lucru foarte bine gandit, avand in vedere ca nu toata femeile au copii. Atenţie: poşetele nu au căptuşeală de pânză şi, ca standard, nu au compartimentare şi buzunare interioare. Cereţi acest lucru suplimentar dacă le doriţi.

 

Procedeul in sine este minutios, dupa cum afirma si Tania

 

În mare parte, produsele noastre sunt lucrate cu mânuţele noastre în totalitate, de la desenat modele, desenat tipar, croit cu cutter sau foarfeca, asamblat gentuţele, apoi vine partea de cusut la maşină. Dar….nu întotdeauna au fost cusute cu maşina de cusut. Când am început noi mica noastră afacere, eram doua mamici care veneau din cu totul alte domenii, eu (Tania) economist şi Cami, colega mea care lucra într-o instituţie a statului pe achiziţii. Amândouă avem studii superioare, însă nici una în croitorie, design sau pielărie.'

 

posete breslo

 

Va invitam cu drag in magazinul de pe Breslo.ro pentru a va achizitiona setul de gentute preferat >> Magazin Cadourifetite


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin